Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Излезе нов трейлър на „Смъртоносни машини“ (видео)

133

Снимка: Universal Pictures

Филмовата компания Universal Pictures представи нов трейлър на фантастичния филм "Смъртоносни машини" по едноименния роман на писателя Филип Рийв.

В него виждаме един футуристичен постапокалиптичен свят, изчерпал своите ресурси, в който последните останали човешки градове са се превърнали в движещи се машини, бродещи в пустощта, асимилирайки се един друг. 

Том е младеж, който никога не е стъпвал по трева или пръст до деня, в който бива изхвърлен от родния си Лондон. Това се случва, когато се опитва да предодврати нападението над могъщия Тадеуш Валънтайн, обвинен от младо момиче, че е убил майка й. Но тя крие артефакт, който Валънтайн иска на всяка цена. Скоро Том и мистериозната Хестър обединяват сили с други изгнанници в борбата срещи тираните.

Режисьор на лентата е Крисчън Ривърс, а сценаристи са Питър Джаксън, Фран Уолш и Филипа Бойенс, работили по филми като "Кинг Конг", "Властелинът на пръстените", "Хобит".

В ролите ще видим актьорите Хюго Уийвинг, Франки Адамс, Стивън Ланг, Робърт Шийън, Колин Салмън, Джоел Тобек, Хера Хилмар, Ронан Рафтъри, Лейла Джордж, Патрик Малахайд и др.

Очакваме филма по кината през декември. Да видим новия трейлър, публикуван в YouTube канала ForumFilmBulgaria.

още по темата
още от Екран
25
Вторник
Юни