Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

"Къде си, Бернадет" с Кейт Бланшет с нов трейлър

Annapurna Pictures

Най-новият филм на режисьора Ричард Линклейтър, станал популярен с дългогодишно засенмани филми и поредици като "Before Sunrise" (1995); "Before Sunset" (2004) и "Before Midnight" (2013), както и "Boyhood" (2014), се сдоби с нов и много по-подробен трейлър. 

"Къде си, Бернадет" е адаптация по едноименния роман на Мария Семпъл от 2012 г. Сюжетът следва дъщерята на Бернадет - Бий в опитите й да разгадае мистериозното изчезване на майка й, поради което постепено започва да открива несподеляни тайни от миналото на совето семейство.

Любящата майка и съруга Бернадет, която дълги години е водила привидно спокоен и хармоничен живот във великолепната си къща с прекрасното си семейство, в един преломен момент се впуска в епично приключение, започвайки наново своя живот и преоткривайки себе си. 

В ролята на заформящата невероятното приключение Бернадет ще видим носителката на "Оскар" Кейт Бланшет, която отново ще ни зашемети с невероятната си способност да се слива със своите герои и заедно с тях да преминава през разнообразни душевни и емоционални метаморфози. Партнират й Били Крудъп като съпругът на Бернадет, Ема Нелсън като дъщеря й Бий, Кристен Уиг, Джуди Гриър, Лорънс Фишбърн и др.

"Къде си, Бернадет" ще тръгне по кината в САЩ през месец август тази година. Да видим новия трейлър.

още по темата
още от Екран