Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Мадс Микелсен е Черният Кайзер в "Polar"

49

Снимка: Netflix

Вече ви споменахме за участието на Мадс Микелсен в "Arctic" - филм за оцеляване в арктическата пустош. В новия филм "Polar", създаден по едноименния комикс, датският акктьор влиза в ролята на наемен убиец - ветеран, изправящ се пред цяла сган от безпощадни убийци, хукнали по петите му.

Дънкан Визла - най-добрият убиец в света, известен още като Черния Кайзер, излиза в пенсия. Но не успява да се радва дълго на спокойни старини, тъй като бившият му работодател го погва за стари дългове към фирмата. Черният Кайзер отново бива принуден да влезе в смъртоносна игра, изправяйки се срещу по-млади и по-бързи безмилостни убийци, които не биха се спрели пред нищо, за да го накарат да замлъкне завинаги.

Лентата е дело на нееднократно награждавания с "Грами" шведски режисьор и барабанист Йонас Акерлунд. Той е известен най-вече като режисьор на музикални клипове и филми, които често са макетни форми на филмови трейлъри и късометражни филми за големи музикални звезди и банди (Лейди Гага, Мадона, "Продиджи", "Металика", Роби Уилямс, Бионсе, "Рамщайн" и пр.). 

Премиерата на филма се очаква да излезе по Netflix на 25 януари 2019 г. Да видим трейлъра.

още по темата
още от Екран
22
Понеделник
Април