Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Наоми Уотс крие мрачна тайна в предисторията на "Игра на Тронове"

Снимка:Guliver / Getty images

Наоми Уотс е първото имe от каста на новия филм, който филмовия канал HBO започва да снима по епичната история на Джордж Мартин за зараждането на Вестерос.

Британската актриса ще играе ролята на харизматична личност, криеща мрачна тайна. Но понеже това е светът на Вестерос, не може да сме сигурни, колко дълго ще бъде присъствието й на екрана. Един от водещите актьори от "Игра на тронове" Шон Бийн беше сред първите, изгубили главата си в първия сезон на историческото фентъзи.

Избирането на Уотс за новия филм обяви и самият Мартин в Twitter:

"Дългата нощ" е името на новата поредица, която ще ни пренесе хиляди години назад, когато Вестерос е населяван от Първите хора. По думите на Мартин, в новия филм няма да видим нито един от настоящите герои. Но вероятно сюжетът ще ни запознае с Бран Строителя, с Лан Умника и с Азор Ахаи, чийто прероден образ търсим да открием сред последните герои на "Песен за огън и лед".

Може би ще научим, как горските чеда създават първите бели бродници, как впоследствие биват принудени да издигнат чутовния вал, който да брани южните земи от това некотролируемо зло.

Хронологията на "Дългата нощ" ще ни поведе от златната ера на героите до най-мрачния им час.

За режисьор на "Дългата нощ" е избрана Джейн Голдман, която познаваме като сценарист на "Домът на мис Перигрин за чудати деца“, "Звезден прах", двата филма от поредицата "Kingsman", някои от филмите от франчайза "X-men" и редица други.

Тъй като "Играта на тронове" ще приключи през 2019 г., новото шоу не се очаква да започне преди 2020 г.

още по темата
още от Екран