Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Най-после трейлър на спорния филм "Bohemian Rhapsody"

116

Снимка: 20th Century Fox

20th Century Fox най-после пусна първи трейлър на дългоочаквания биографичен филм за култовата група Queen и нейния легендарен фронтмен Фреди Меркюри - "Bohemian Rhapsody".

В ролята на Меркюри, който напусна този свят през 1991 г., влиза актьорът Рами Малек, нашмял с ролята си в "Mr. Robot". 

"Bohemian Rhapsody" е музикален драматичен филм, който се фокусира върху 15 годишния период между създаването на групата Queen и появата на певеца Фарук Булсара, когото целият свят познава като Фреди Меркюри, до незабравимото им представяне на благотворителния концерт Live Aid на на 13 юли 1985 г.

""Bohemian Rhapsody" е красиво празненство на Queen, тяхната музика и изключителния вокалист Фреди Меркюри, които се противопоставят на стереотипите и разбиват конвенционалното, за да станат едни от най-обичаните творци на планетата. Филмът проследява метеоричното издигане на бандата чрез емблематичните им песни и революционен звук, импулсивния начин на живот на Меркюри, и триумфалното им обединение в навечерието на Live Aid, където Меркюри, изправен пред животозастрашаващата си болест, води групата в едно от най-големите изпълнения в историята на рок музиката", гласи официалния синопсис.

Наред с Рами Малек, въплътил се в ролята на Фреди Меркюри, в "Bohemian Rhapsody" ще видим също и Бен Харди (като Роджър Тейлър), Гуилин Лий (Брайън Мей) и Джоузеф Мазело (Джон Дийкън). 

Заснемането на филма премина през немалко перипетии, смяна на актьори и снимачен екип. Но най-накрая вече е факт. У нас излиза на голям екран на 28 декември тази година.

Да видим трейлъра.

още от Екран
18
Петък
Януари