нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Ново звездно попълнение в екипа на Тарантино

Снимка: Guliver / Getty images

 

Постоянно ви държим в течение на най-новия проект на емблематичния режисьор Куентин Тарантино, "Имало едно време в Холивуд", развиващ се около реални и кървави събития през 70-те години на миналия век в Лос Анжелис.

За филмите си режисьорът винаги е подбирал невероятни актьорски състави. Но докато немалко заглавия в Холивуд в последните години разчитат само чрез популярни имена да привлекат аудитория към киносалоните, Тарантино "изсмуква" най-доброто от всеки един актьор, създавайки уникален шедьовър от всеки свой проект.

Затова сега с интерес следим последните попълнения към звездния състав в "Имало едно време в Холивуд". Отдавна вече знаем, че на екран за първи път ще се съберат носителите на "Оскар" Брад Пит и Леонарди ди Каприо - и двамата участвали във филми на Тарантино, но никога досега - заедно. Наскоро се потвърди и участието на Маргот Роби като едно от ключовите действащи лица в историята, а именно на зловещо убитата от сектата "Семейство Менсън" бременна съпруга на режисьора Роман Полански, актрисата Шарън Тейт.

Към тях се присъединиха и актьорите Бърт Рейнолдс, Кърт Ръсел, Тим Рот и Майкъл Медсън - до един участвали в култовите филми на Тарантино.

Днес споделяме с вас още звездни имена, които ще допълнят великолепния екип. А това са Деймиън Люис, Дакота Фанинг, Клифтън Колинс младши, Тимъти Олифант, Емил Хърш, Люк Пери, Зоуи Бел, Никълъс Хамънд, Кийт Джеферсън и др. Повечето от тях ще се въплътят в ролите на действителни лица. 

Деймиън Люис ще изиграе покойния актьор Стив МакКуин, с когото действително имат визуална прилика, Дакота Фанинг влиза в ролята на не безизвестна последователка на Менсън - Линет "Squeaky" Фтом, която получава доживотна присъда след опит за убийство през 1975 г. на президента Джералд Форд. Ролята на коафьора Джей Себринг - един от тримата приятели на Тейт, загубил живота си заедно с нея - отива при Емил Хърш. Междувременно Никълъс Хамънд, който като дете играе Фридрих в спечелилия "Оскар" филм "Звукът на музиката", ще играе режисьорът Сам Уанамейкър.

Сред целия този звезден състав, все още не е ясно ще изиграе ли някой ролята на психопата Чарлс Менсън и ще видим ли някого в ролята на Роман Полански.

В очакване сме на още новини по проекта, който Тарантино обеща да бъде "може би най-близкото нещо до "Криминале". 

Премиерата на "Имало едно време в Холивуд" ще се излъчи на 9 август 2019 г. по целия свят.

 
още от Екран