Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Откаченото семейство Адамс се завръща в нова анимация

549

MGM

Пригответе се да щракате с пръсти! Семейството на Адамс се завръща на големия екран. Култовата анимация ще се появи в нов облик. Забавно, необичайно и напълно откаченото семейство Адамс предефинира понятието за добър съсед.

Семейството на Адамс е измислено от американския карикатурист Чарлз Адамс. През годините историята на смахнатото семейство има не една адаптация като игрален филм или анимационна поредица. С ролята си на Уензди Адамс изгря и звездата на Кристина Ричи през 1991 г., когато филмът беше адаптиран за голям екран. В ролите на Гомес и Мортиша тогава се въплътиха актьорите Раул Хулия и Анджелика Хюстън. Кристофър Лойд пък беше чичо Фестър.

Сега с новата адаптация се е заела филмовата компания Metro Goldwyn Mayer. Режисьори са Конрад Върнън и Грег Тиърнън. В озвучаването на ролите се включват Оскар Айзък, Чарлийз Терон като Гомес и Мортиша, Клоуи Грейс Морец е Уензди, а Фин Улфхард - Пъгсли, Ник Крол ще бъде чичо Фестър, а Бет Мидлър ще е баба. Алисън Джени ще озвучи образа на Марго Нидлър.

Освен малките зрители, филмът със сигурност ще зарадва и порасналите фенове на култовото семейство. Очаква се филмът да се появи на екран през октомври. Нека видим първия трейлър.

още по темата
още от Екран
23
Петък
Август