Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Новият сезон на "Stranger Things" счупи рекордите на Netflix

Снимка: Getty Images/ Guliver

Завръщането на сериала "Stranger Things" по Netflix счупи рекордите на стрийминг платформата с над 40 млн. домакинства, които са го гледали в рамките на първите четири дни от излъчването му. Това съобщиха от Netflix. Над 18 млн. пък са довършили вече гледането на всичките 8 епизода на третия сезон на сериала. 

По-рано филмът "Bird Box" оглави списъка на Netflix с най-висока гледаемост - през януари. 80 млн. души гледаха хорър-трилъра с участието на Сандра Бълок в рамките на четири седмици. 

"Umbrella Academy", който разказва за проблемното семейство на супергерой, пък имаше 45 млн. зрители в рамките на първия си месец - най-високият резултат за сериал в първото тримесечие на 2019 г. 

Сериалът "Stranger Things 3" сега почти достига този резултат за десети път. 

Данните са за брой домакинства, гледали сериала, което е различно от общия брой хора, които са го видели, отбелязва Би Би Си. Netflix твърди, че брои един преглед, когато някой е гледал най-малко 70% от епизод или филм. 

"Stranger Things" разказва за група деца в Индиана през 80-те години, около които се случват свръхестествени събития. Това е един от най-високо оценяваните от критиката оригинални сериали на Netflix от представянето му за първи път през 2016 г. 

Сериалът даде старт на кариерите на Майли Боби Браун и Фин Улфхард и привлече нови почитатели на Уинона Райдър. 

още от Екран
24
Понеделник
Февруари