Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Ще видим ли нов сезон на култовия сериал "Приятели"?

Снимка: Shutterstock

След като любимият на мнозина комедиен сериал обяви, че напуска Netflix през юли за новата стрийминг услуга на WarnerMedia, създателите на шоуто потвърдиха, че скоро няма да има повторно събиране или рестартиране на сериала. X „Няма да правим реюнинг шоу, няма да правим рестарт.“, каза съоснователят и изпълнителен продуцент Марта Кауфман по време на телевизионния фестивал Tribeca, цитирана от Фокс Нюз.

"Шоуто беше за онова време в живота, когато приятелите са вашето семейство", добави тя. Тя разсъждава, че при продължение на поредицата „няма да надскочим това, което направихме.“ Създателят и изпълнителен продуцент Дейвид Крейн се съгласи с Кауфман. По време на панела създателите споделиха подробности за задкулисието на шоуто, например как никога не са мислили Моника и Чандлър да се съберат, докато публиката не е реагирала на това.

"Никога не сме възнамерявали Моника и Чандлър да са заедно.", обясни Кауфман. „Но реакцията на публиката беше толкова силна и химията им беше толкова добра, че в крайна сметка трябваше да променим нещата - знаехме, че тук има истинска връзка." "Приятели" имаше 10 успешни сезона от 1994 до 2004 г. в NBC.
 

още по темата
още от Екран