нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

„Шоуто на Николаос Цитиридис“ сред тв хитовете през януари

Кадър: bTV

Новините и актуалните предавания, турските сериали и „Шоуто на Николаос Цитиридис“ събират вниманието на най-много зрители месец преди началото на пролетния сезон, по данни на пийпълметрия от ГАРБ за януари, 2020 г.

Най-очакваното предаване в началото на тази година, новото вечерно шоу на bTV, тръгна с летящ старт и почти 1 милион зрители, като продължава да е сред най-обсъжданите теми, свързани с телевизията. Шоуто привлича средно над 30% от цялата ТВ аудитория през януари, а най-коментиран в публичното пространство е водещият Николаос Цитиридис. Комикът и журналист с гръцки корени се превърна в своеобразна медийна сензация, а bTV привлече и нова млада публика към часовия пояс 22,30 – 23,30 ч. Близо 34% от зрителите на възраст 18-34 г. са гледали „Шоуто на Николаос Цитиридис“ миналия месец.

Горещите събития от страната и света през януари предопределиха силния интерес към новинарското съдържание. bTV затвърждава водещата си позиция по гледаемост и за новинарските емисии, и за актуалните предавания. Близо 1,050 000 зрители (38,6% дял) са проследили bTV Новините в 19 часа в месеца, в който се разрази кризата с водата в Перник, задържането на Нено Димов, разследванията за трансграничния превоз на чужд боклук у нас и обвиненията срещу Васил Божков. Зрителите проследиха най-значимото международно събитие миналия месец - Брекзит, чрез цялостно отразяване в каналите на bTV, включително с изнесен водещ и живи връзки от Лондон, Брюксел и Лондондери.

bTV Репортерите също събират 1 милион зрители (35,4% дял) пред екрана през януари със силни теми, сред които разследването на Марин Николов за горските заменки, на Мария Ванкова за разликата в цените на онкомедикаментите за частните и държавните болници, на Десислава Ризова за проекта Камчия и др.

Нарастване на аудиторията през януари бележи и предаването „120 минути“, което достигат средно до почти 800 000, благодарение и на серията от ексклузивни гости. Само за месец пред Светослав Иванов застанаха бившият агент на ЦРУ Робърт Беър, шейх Ал Лийм от Обединените арабски емирства, Питър Сейдж – милионерът, попаднал в затвора и много други ексклузивни гости. Традиционно силен интерес отбелязват и всекидневните актуални предавания „Тази сутрин“ и „Лице в лице“.

bTV Репортерите също събират 1 милион зрители (35,4% дял) пред екрана през януари със силни теми, сред които разследването на Марин Николов за горските заменки, на Мария Ванкова за разликата в цените на онкомедикаментите за частните и държавните болници, на Десислава Ризова за проекта Камчия и др.

Зрителите си през януари увеличава и предаването „120 минути“, които достигат средно до почти 800 000, благодарение и на серията от ексклузивни гости. Само за месец пред Светослав Иванов застанаха бившият агент на ЦРУ Робърт Беър, шейх Ал Лийм от Обединените арабски емирства, Питър Сейдж – милионерът, попаднал в затвора и много други ексклузивни гости.

Традиционно силен интерес отбелязват и всекидневните актуални предавания „Тази сутрин“ и „Лице в лице“.

още от Екран