Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Слави обяви началото на телевизия "Седем Осми" (видео)

Снимка: Фейсбук

"Тв 7/8 тръгва на 4 октомври, в 19 ч на 78-и канал, а за абонатите на "Булсатком" - на 780. Излишно е да обяснявам символиката на цифрите". С тези думи Слави Трифонов обяви официалния старт на телевизията си в живо включване в профила си във фейсбук. "Ние бяхме повече от ясни, когато казахме, че ще стартираме след 15 септември, но има технологични условности и правила. Да стартираш една телевизия, не е като да стартираш готвенето на вечерята", обясни Трифонов.

Новата телевизия ще се разпространява "чрез кабел или сателит", уточни още той. Телевизията ще стартира с 5-часова програма - от 19 до 24 часа и ще заложи на забавното съдържание в праймтайма. Разбира се, център на праймтайма ще бъде познатия ни от години шоу формат, но под друго име.

"Не може да има "Шоуто на Слави Трифонов", защото то 19 години принадлежеше на нашата компания "7/8" и собственика на Би Ти Ви. Ще има обаче "Вечерното шоу на Слави" с начален час 22.00", обясни Трифонов.

"Нашата телевизия е подарък за нашите зрители, ние не искаме пари, а начинът, по който телевизията ще се издържа, е чрез реклами", каза още Слави Трифонов. 

На този етап той не се притеснява от конкуренцията в тв ефира, не държи и на пийпълметричните оценки, тъй като смята, че вече има по-модерни начини да се знае кога кой какво гледа и "ние сме ги намерили". А колкото до програмната схема, Трифонов обобщи: "Мога да кажа по часове каква ще бъде програмата на телевизията по часове, но смятам, че когато човек си поръча вкусно ястие, не държи да знае какво има в него, колко сол е сложено, а да се наслаждава на вкуса. Аз предпочитам да не разказвам, а да показвам."

 

 

 

 
още от Екран
20
Понеделник
Януари