Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Трейлър на деня: "В кръг" - новият филм на Стефан Командарев

"В кръг" - така се казва новият филм на режисьора Стефан Командарев ("Светът е голям и спасение дебне отвсякъде", "Посоки"), който предстои да излезе по кината през есента. 

Сюжетът на филма се развива в нощта между 9 и 10 ноември 2019 г. "Затова и решихме, че най-логично е филмът да тръгне в кината именно тогава", сподели Стефан Командарев в студиото на "Здравей България". Премиерата на голям екран ще бъде на 8 ноември. 

Вече беше представен и официалният трейлър. "Идеята ни е да покажем какво се случва тук и сега и то през очите на обикновените хора. Разбира се както е в живота и тук ги има светлите и тъмните страни", разказва Командарев.

Преди и по време на снимките, актьорите си общуват с полицаи, които дават ценни насоки за ролите им. Партньор на филма е Синдикалната федерация на служителите на МВР, които работят с екипа още на ниво сценарий и развиване на историите.

"В кръг" е вторият филм от планираната трилогия след реализацията на "Посоки". Заглавието ще разкаже историите на три двойки патрулиращи полицаи в нощна София. По примера на първия филм и този също е сниман в един кадър за по-голямо въздействие и автентичност. В лентата ще видим Ирини Жамбонас, Павел Попандов, Асен Блатечки, Иван Бърнев, Васил Василев – Зуека, Стефан Денолюбов, Стоян Дойчев, Герасим Георгиев – Геро, Николай Урумов, Анастасия Ингилизова, Ованес Торосян и др.

Оператор е Веселин Христов, сценаристи Симеон Венциславов и Стефан Командарев, продуценти Стефан Командарев и Катя Тричкова за "Арго Филм".

Ето и трейлъра. 

още от Екран