Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

И "Котките" с филмов римейк (видео)

Американското филмово студио Universal Pictures представи трейлър на предстоящия си римейк на световноизвестния мюзикъл "Котките".

Продукцията е дългоочаквана сред феновете на оригиналния мюзикъл. Тя е с участието Тейлър Суифт, Дженифър Хъдсън, сър Иън Маккелън, Джуди Денч, Идрис Елба, Ребъл Уилсън, Джеймс Кордън, Дженифър Хъдсън и Джейсън Деруло. 

Всички те са облечени във впечатляващи костюми на котки, но все пак можем да ги разпознаем по лице, докато слушаме прочутите песни от мюзикъла. 

"Котките" е история за група котки, The Jellicles, изправени пред редица важни решения в една изключителна нощ. 

Новият римейк е създаден под ръководството на Том Хупър, който е носител на награда "Оскар" за режисурата на "Речта на краля". 

През април 2019 г. стана ясно, че актьорите в римейка ще бъдат с размерите на истински котки на фона на останалите обекти от обстановката. 

Орогиналният мюзикъл "Котките" дебютира на Уест Енд в Лондон през 1981 г., композиран от Андрю Лойд Уебър и базиран на фантастичните поеми на Томас Елиът "Популярна книга за котките от стария опосум" (Old Possum’s Book of Practical Cats), отбелязва Индипендънт.

Ето и трейлъра!

още от Екран
11
Сряда
Декември