Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Вижте кои са новите сериали по HBO през август

Летният сезон е в разгара си, а с него и търсенето на нови филмови заглавия, които да гледаме по време на почивката. HBO представя програмата си за месец август. 

Сред сериалите, които очакваме с нетърпение са:

„Жертвеният агнец“ с  Ан Дауд („Историята на прислужницата“), Еси Дейвис („Игра на тронове“, „Мистериите на Мис Фишър“), Джесика Бардън („Омарът“, The End of the F***ing World”), чийто трейлър можете да видите след текста тук. 

Три католически монахини са последните членове на забравения орден на Света Агнес в манастир на отдалечен остров. Напълно забравени от останалия свят, те живеят в манастира си, където дивата растителност изниква между камъните му, а овцете се разхождат свободно в параклиса. Монахините живеят скромен живот, изпълнен с работа, молитви и разказване на зловещи приказки вечер, докато се занимават с ръкоделията си. Така текат дните им до пристигането на амбициозен млад свещеник, пратен на мисия от църквата. Когато монахините разбират истинските намерения на отец Игнатиус, те трябва да вземат нещата в своите си ръце. Следва епична фантастична история на вярата, любовта и изкуплението.

„Праведните Джемстоун“  с Джон Гудмън,  Дани Макбрайд (познат от „На изток и надолу“ и“Заместник-директори” на HBO и като един от сценаристите на „Хелоуин“, 2018), Еди Патерсън(“Заместник-директори” на HBO), Адам Девайн („Перфектният ритъм“, „Марк и Дейв си търсят гаджета“) – трейлър ТУК

Комедийният сериал разказва историята на семейство телевангелисти, в което простъпките, алчността и доброволческата работа в името на Господ Исус Христос са традиция. Макбрайд влиза в главната роля на Джеси Джемстоун – мъж, който мисли себе си за бунтар сред проповедниците, и поема бизнеса, изграден от баща му Ели (Джон Гудмън), с цел да го разшири и посланията му да достигнат съвременната аудитория. Еди Патерсън влиза в ролята на сестрата на Джеси Джуди, Касиди Фрийман е Амбър, жената на Джеси, Тони Кавалеро е бившият сатанист Кийф Чеймбърс, спасен от по-малкия брат на Джеси Келвин (Адам Девин). Тим Балц се превъплъщава в годеника на Джуди, а Грег Алан Уилямс – в консервативен кениец, който е дясната ръка на Ели.

„Времевите имигранти“ – оригинална продукция на HBO Европа от Норвегия. 

Оригинална продукция на HBO Европа, в която действието се развива в близко бъдеще, където започва да се случва нов феномен – ярки светкавици се появяват над океана и там се появяват хора от миналото. Те идват от три различни епохи: Каменната ера, времето на викингите и края на 19 век. Никой не разбира как това е възможно, а хората от миналото, наричани „времеви имигранти“, нямат спомен какво се е случило. Години по-късно Алфхилдр, която е от викингската епоха, започва работа с полицейски инспектор Ларс Хааланд като част от програмата за разпити на полицията. Докато разследват убийството на жена с татуировки от Каменната ера, Ларс и Алхилдр правят неочаквано откритие.

„Наследници“ – втори сезон на семейната драма на HBO с Брайън Кокс, Джеръми Стронг, Хиам Абас, Сара Снок, Кийран Къ̀лкин. 

Семейство Рой – Логан и четирите му деца – контролира един от най-големите и влиятелни медийни конгломерати в света. Сериалът проследява живота на семейството след като застаряващият баща решава да се оттегли от компанията. Новият сезон започва точно след драматичните събития от финала на първи сезон. Семейството се стреми да запази контрола на империята си и въпреки че бъдещето изглежда все по-несигурно, миналото е истинската заплаха, която може да ги унищожи.

„Играчи“ – пети сезон на сериала на HBO с Дуейн Джонсън, Джон Дейвид Уошингтън,Омар Бенсън Милър. 

„Аферата“ – пети и финален сезон на сериала с Доминик Уест,Ана Пакуин, Джошуа Джаксън, Мора Тиърни. 

още по темата
още от Екран
09
Понеделник
Декември