Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Вижте Ръсел Кроу като бившия шеф на Fox News, Роджър Ейлс

69

Showtime

Showtime пусна първи кратък тийзър към предстоящия сериал, базиран на живота и кариерата на бившия шеф на Fox News, Роджър Ейлс, "The Loudest Voice in the Room".

Сериалът ще ни въвлече в свят, в който медиите и политиката се сблъскват в ожесточена схватка. Проектът се базира на бестселъра на Габриел Шърман "Най-силният глас в залата", обявен за бестселър от New York Times.

Роджър Ейлс е медиен консултант на президентите републиканци Ричард Никсън, Роналд Рейгън и Джордж Буш-старши. През 1996 г. той бива назначен от Рупърт Мърдок за изпълнителен директор на Fox News. Ейлс се оттегля от поста си през юли 2016 г., след като бива обвинен в сексуален тормоз. Същата година той става съветник в кампанията на "Доналд Тръмп", подпомагайки подготовката на републиканеца за дебатите.

Ейлс страда от хемофилия - медицинско състояние, при което кръвта не може да се съсирва, когато е необходимо да спре кървене. Почива на 18 май 2017 г., на 77-годишна възраст от хематом, образувал се след падане.

В ролята на Ейлс влиза по неузнаваем начин актьорът Ръсел Кроу. Партнират му още Наоми Уотс като водещата Гретхен Карлсън - първата завела дело срещу директора на медията за сексуален тормоз. Сиена Милър играе съпругата на Ейлс, Елизабет, а Саймън Макбърни - медийния магнат Рупърт Мърдок.

Очаква се сериалът да тръгне това лято. Вижте първите кадри.

още по темата
още от Екран
21
Събота
Септември