нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Easy Credit празнува 16-и рожден ден с атрактивна промоционална кампания

Компанията за небанково потребителско кредитиране Easy Credit, част от финтех екосистемата Management Financial Group, празнува на 1 април своята 16-а година на българския пазар с атрактивна промоция с награди за своите настоящи и бъдещи клиенти. В периода на кампанията под мотото „Ставам на 16“, която стартира на 1 април и ще продължи до 31 май, Easy Credit ще раздаде със специална томбола 16 ваучера за пазаруване на стойност 500 лв.

Промоцията е активна за всеки, който усвои кредит до края на месец май. Тегленията ще бъдат общо осем, а имената на спечелилите ще бъдат обявени в сайта на Изи Кредит. Специални късметчета с вдъхновяващи послания, които крият още награди, ще посрещат клиентите на компанията в нейните офиси в цялата страна. С тях кандидатствалите за кредит могат да спечелят красиви стъклени чаши и бонус точки за пазаруване в лоялната програма на Изи Кредит или отстъпка от следващ отпуснат заем.

От 2005 г. компанията е доверен партньор на стотици хиляди българи, на които предоставя възможност за финансово включване без оглед на настоящия им финансов и социален статус. Така клиентите на компанията успяват да посрещнат финансовите си нужди и предизвикателства при ясни и прозрачни условия, които им гарантират спокойствие, предвидимост и висока степен на контрол върху изплащането на заемите.

От създаването си досега Easy Credit постоянно иновира услуги, продукти и модели в сферата на потребителското кредитиране, като основно конкурентно предимство на компанията е характерият бизнес модел, включващ домашно кредитиране. За 16 години на пазара Easy Credit има повече от 600 000 лоялни клиенти, над 2,6 милиона отпуснати кредити и се нарежда сред популярните и разпознаваеми компании за потребителски кредити в България.

„Компанията продължава да се развива и да бъде предпочитан и доверен партньор на стотици хиляди доволни клиенти както в България, така и в чужбина. Благодаря и на всички колеги, които припознават ценностите на компанията и всеки ден я правят по-добро място за работа и все по-надежден партньор на нашите клиенти. Продължаваме да развиваме и амбициозните планове на Easy Credit за експанзия в чужбина“, споделиха Галин Тодоров и Ангел Маджиров, изпълнителни директори на Изи Асет Мениджмънт.

още от Финанси