Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Какво е бъдещето на парите?

158

Технологиите предлагат все по-бързи, евтини и умни финансови услуги. Една година след въвеждането на новата Директива за паричните услуги, която позволява трети страни да получават информация и да извършват трансфери от банкови сметки, финтех индустрията все още си пробива път. Основният въпрос е дали финтех компаниите са в конкуренция, или са партньори на традиционните финансови институции? Казваме ли сбогом на банкнотите и какви ползи и рискове носят безкешовите разплащания? Какви са препятствията пред електронната търговия и у нас?

Списание "Мениджър" търси отговор на тези въпроси, като организира финансовия форум "Бъдещето на парите".

Събитието ще се проведе днес (22 май), от 13:30 ч. в ХОТЕЛ ИНТЕРКОНТИНЕНТАЛ СОФИЯ. То ще събере банкери, финансисти, собственици на средни и големи бизнеси, водещи икономисти и практици от сектора на модерните финансови услуги. Ще се дискутират не само безналичните плащания, но и новите възможности за инвестиране чрез малко познати у нас, но утвърдени по света схеми за колективно управляване на средства.

Форумът е без такса вход, с предварителна регистрация.

Програмата може да видите тук.

Очаквайте отразяването на най-интересните акценти от дискусията на живо, в сайта ни Мениджър Нюз. Всички, които се интересуват от темата, могат да се включат с коментари под новините, които ще публикуваме в страницата ни във Facebook. 

още от Финанси
18
Сряда
Септември