нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Първа инвестиционна банка пусна карта с отстъпки за eMAG

Първа инвестиционна банка създаде специална платежна карта с отстъпки за пазаруване в най-големия интернет магазин у нас еMAG, съобщиха от финансовата институция.

С кобрандираната кредитна карта Visa на банката потребителите могат да разсрочват направените на сайта покупки на безлихвени месечни вноски. За допълнителната услуга няма да се дължи комисионна. При покупка на определени продукти тази опция достига до 12 равни месечни вноски.

Освен това при пазаруването с картата клиентите ще участват в програма за лоялност, която предоставя отстъпки. При пазаруване в сайта emag.bg потребителите натрупват в своя акаунт бонус точки. Тези точки се равняват на до 10% от стойността на покупката, в зависимост от категорията на продукта. Точките се изразходват като паричен еквивалент при следващи покупки.

Към това банката добавя и застраховка за пътуване в чужбина и по желание на клиента, която е валидна при осъществяване на покупки извън България и по желание на клиента застраховка „Злополука“ от FiHealth, която покрива рискове и на територията на страната.

“Картата съчетава удобствата на класическите кредитни карти, като ги допълва с възможността за разсрочване на месечни вноски. Вярваме, че в дългосрочен план партньорството ни с eMAG ще допринесе за подобряване на клиентското изживяване и ще направи онлайн пазаруването още по-достъпно, евтино и приятно“, каза главният изпълнителен директор на ПИБ Никола Бакалов.

„Виждаме все повече хора да купуват онлайн, защото е лесно и безопасно. Отсега нататък има още причини да изберете тази опция и да заплащате с новата Visa кредитна карта Fibank-eMAG. Новият ни продукт е разработен и персонализиран според специфичните нужди на клиентите за финансиране на техните покупки, като те същевременно получават бонус до 10% от стойността на закупените продукти, натрупвани в точки за лоялност директно по техния акаунт. Вярваме, че партньорството ни с Fibank и финансовият продукт, който разработихме заедно, ще издигнат изживяването при пазаруване до следващо ниво“, пояснява Андрей Попеску, Генерален мениджър на eMAG България.

още от Финанси