Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Цветен хороскоп

Снимка: pixabay

Пролетта подрани тази година и събуди цветята по-рано. Радост за очите, песен за душата за всеки знак от зодиака! За всеки знак обаче има и определен цвят – цвете, растение, което му помага да постига хармония и енергиен баланс. Ето как изглежда цветният хороскоп.

Овен

Импулсивният и холеричен темперамент на представителите на тази зодия им позволява упорито да преследват и постигат целите си. Благодарение на планетата, която е техен покровител, огнения Марс (асоцииран с волята като остовно качество), който отговаря за неудържимата им енергия, оптимизъм и решителност, Овните са родени лидери, които успешно преодоляват житейските трудноси, съхранявайки ненакърнимо собственото си дойстойнство. Астролозите препоръчват на Овните да обуздаят своята импулсивност, да контролират избухливостта си и склонността си да преувеличават.

Идеалният букет за Овните се състои от маслинови клонки, мак, дрок и глог. Те помагат за изявата на най-добрите качества на Овена и успокояват прекаления плам на Марс.

Телец

Привързаните към традициите и благоразумни Телци, намиращи се под управлението на планетата Венера (асоциирана още като покровителка на любовта и изкуството), се отличават със своята разсъдливост, невероятна способност за концентрация и добросъвестност. Упорити по природа, Телците знаят как да постигат целта си, като при това винаги с фокус върху качеството на живота, естетиката и удоволствието. Астролозите препоръчват на Телците да бъдат по-малко консервативни и песимистични, а така също и да проявяват най-добрите качества на Венера – умението да се грижат, да бъдат благоразумни и доброжелателни.

Букетът за Телеца, който може да балансира вътрешната им енергия трябва да се състои от: бъзов цвят, люляк, цветове от лен и мирта.

Снимка: pixabay

Близнаци

Успешното съчетание на интелект, чувство за хумор и интуиция, както и доброто възприятие и способност за наблюдение позволяват на Близнаците лесно да установяват контакти с най-различни хора и да поддържат дълги приятелски отношения. Благодарение на техния покровител Меркурий (отговарящ и за общуването като основно качество) представителите на този знак винаги са в центъра на събитията и лесно преминават през всякакви изпитания – защото винаги има от кого да поискат съвет. Астролозите препоръчват на главните меркурианци в хороскопа да поемат повече информация, да бъдат по-разсъдливи в решенията си и да проявяват повече топлина към околните. Идеалният букет за тях е: върбинка, жасмин, лаврови клонки и къпина.

още по темата
още от Хороскоп