Затвори

Годишен бизнес хороскоп: Козирог, Водолей, Риби

Снимка: Shutterstock

Голямата промяна на небосклона, която предопределя характера на годината, започва в навечерието й и ще завърши през май. Тя настоява да мислите предимно за онова, което предстои и възможно най-бързо да се разделите с плановете, които до момента не са реализирани. Силно зависими сте от транзитиращите планети през 2018 година. Тяхното въздействие, няма как да скрия, пряко се отразява на начина, по който вие ще общувате със света, ще поддържате контактите си и как ще работите за успех в кариерата.

Козирог – Чувствате се притиснати от обстоятелствата. Всеки знае кои са те и как трябва да се бори, за да ги отстрани. Нека това да е вашето мото за 2018 година. Казвам го с надежда, защото по този начин единствено ще разчистите авгиевите обори и ще прогледнете за новото и иновациите, чиято енергия ви е необходима, за да продължите напред. Не отлагайте този процес за края на година. Хванете юздите на волята си още през май, за да ви стигнат силите. Очаквам през ноември усилията ви да се увенчаят с успех.

Водолей – Най-накрая: след години на упори труд и усилия, вие ще имате време и сте в правото да се насладите на стореното. Кажете си, че постигнатото ви удовлетворява, не си поставяйте нови цели, а само предначертайте планове, включвайки време за отдих. Ваканция ви е нужна. Потребна е не само на вашата психика, но и на физиката ви. Дори да пренебрегнете съвета и продължите да дерзаете, през май сами ще уставите, че не сте напреднали и на йота. Вместо това, до ноември ще се заредят планирани или предвидени събития.

Риби – Зад вашия гръб през 2018 година стоят големите добротворци на небесния хор. Те ви подпомогат – деликатно, но неуморно. Остава вие да се преборите с егото си и да си признаете, че изпитвате необходимост да получите и да получавате помощ от околните, да работите в съдружие, да мислите колективистично. Тогава ще усетите прилив на още енергия и ще установите, че вместо да ви изтощава, работата ви зарежда с ентусиазъм и с нови идеи. И така, от май до ноември 2018 година.

Даниела Евстатиева, дипломиран астролог           

Коментари
Последни
Най-четени
Вчера
Job Мениджър:
Алианс за младежта

Алианс за младежта

Мениджър - Списанието

Advertorial

Йордан Узунов е директор производствена дирекция в СТЕМО. Магистър по компютърни системи и технологии от Техническия университет - Варна. Сертифициран ИT одитор от международната неправителствена организация ISACA - Асоциация за одит и контрол на информационни системи.

Милена Драгийска е главен изпълнителен директор на "Лидл България"

Цитат на деня
Виц на деня
Валутен калкулатор

Валутен курс за 16.07.2018 г.

от валута
към валута
количество
Крайна сума:
Фиксинг на БНБ

Фиксинг на БНБ за 16.07.2018 г.

Валута
За единици валута
Лева (BGN)
Обратен курс за 1 лев
CHF
1
1.67222
0.598007
CNY
10
2.49873
4.00203
EUR
1
1.95583
0.511292
GBP
1
2.21574
0.451316
RUB
100
2.68208
37.2845
USD
1
1.6688
0.599233