Затвори

Годишен бизнес хороскоп: Везни, Скорпион, Стрелец

Снимка: Shutterstock

2018 година притежава ефикасни механизми за подбуждане на вашето желание за доминация и засилване на авторитета в сферата на професионалното. Причината е в разполагането на няколко бавнопридвижващи се планети върху вашата зодиакална територия, разположена от Везни до Риби. Едновременно с това, този факт предупреждава, че всяко ваше действие, решение и дори отделно обещание трябва да са предварително добре обмислени, за да не съжалявате след време и/или да не се налага да ги прекроявате.

При представителите на знаците от Везни до Риби през 2018 година ще става също дума за пари и работа, само че не вие сте водещите в процеса, а онези, с които работите или си сътрудничите. Навреме приемете, че вашият успех в сферата на професионалното, в бизнеса зависи от способността ви да водите елегантни взаимоотношения и да сте в равновесни отношения с деловите партньори.

Голямата промяна на небосклона, която предопределя характера на годината, започва в навечерието й и ще завърши през май. Тя настоява да мислите предимно за онова, което предстои и възможно най-бързо да се разделите с плановете, които до момента не са реализирани. Нека останат там, където им е мястото – в миналото ви.

Везни -  Мъдростта е вашата сила. Тя ще се прояви през 2018 и на нея трябва да разчитате. Не прибързвайте в нищо през януари/февруари и от средата на юли до средата на август. Тогава ковете своя професионален успех и за целта е повече от необходимо да сте балансирани. През цялата година получавате изключителна звездна подкрепа при едно условие: да не нарушавате правилата на добрия тон. До средата на май и през ноември ветровете се завръщат и често, често плановете ви за деня или конкретни проекти ще претърпят обрат поради намесата на непредвидени обстоятелства.

Скорпион – Посрещнете своята успешна година! 2018 е вашият звезден миг. Нe губете нито ден от нея без програма, без инициативи или с ясни виждания за това как да вървите или да продължите към целите си. Те, определено, в голямата си част ще са потопени в сферата на професионалното. Няма лошо в това, че сте толкова мотивирани да преуспявате. Все пак, през втората половина от годината обръщайте повече внимание на поведението си у дома, търсете подходящите думи, когато искате да убедите близките си в своята правота. Феврури, юли и ноември са ви дадени за равносметка.

Стрелец – Вдигате ведър поглед към идващото. На прага на 2018 година се чувствате някакси свободни, отмятате назад проблемите и с оптимизъм гледате пред себе си. Отстоявайте това си право до края й, за да прехвърлите успехите и завоюваното на територията на следващия седемгодишен период. Не пропускайте да огледате нито едно от предложенията, които идват към вас. С тази препоръка ангажирам внимание най-вече родените от 12 до 23 декември. При тях, а и при останалите, шансът или съдбата се намесват в делничното и отварят невиждани възможности.

Даниела Евстатиева, дипломиран астролог

Очаквайте утре годишния бизнес хороскоп за представителите на Козирог, Водолей и Риби

Коментари
Последни
Най-четени
Вчера
Job Мениджър:
Алианс за младежта

Алианс за младежта

Мениджър - Списанието

Advertorial

Йордан Узунов е директор производствена дирекция в СТЕМО. Магистър по компютърни системи и технологии от Техническия университет - Варна. Сертифициран ИT одитор от международната неправителствена организация ISACA - Асоциация за одит и контрол на информационни системи.

Милена Драгийска е главен изпълнителен директор на "Лидл България"

Цитат на деня
Виц на деня
Валутен калкулатор

Валутен курс за 16.07.2018 г.

от валута
към валута
количество
Крайна сума:
Фиксинг на БНБ

Фиксинг на БНБ за 16.07.2018 г.

Валута
За единици валута
Лева (BGN)
Обратен курс за 1 лев
CHF
1
1.67222
0.598007
CNY
10
2.49873
4.00203
EUR
1
1.95583
0.511292
GBP
1
2.21574
0.451316
RUB
100
2.68208
37.2845
USD
1
1.6688
0.599233