нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 1 до 7 ноември

Shutterstock

Седмица за поставяне на край, преосмисляне на направеното дотук с цел подготовка за нещо ново, трансформиращо, с по-добра форма. На 5 ноември настъпва новолуние в знака на целите, трансформацията, края и началото - Скорпион. Всяко новолуние отваря врата към новите възможности, но това специално носи много предизвикателства, напрежение и неочаквани ситуации. Процесите, които се активираха последната седмица на октомври, ще ескалират. Водещите теми през седмицата са  свързани с преструктуриране на дейността, взаимоотношения с шефове и авторитети, държавна администрация, обучения и планове, свързани с по-далечни перспективи. Борбата за власт, доминиране, контрол е силна, изискваща радикални преобразования. Няма да липсват и неочаквани ситуации, които ще напомнят за необходимостта от нестандартни, прогресивни решения.

Дните преди новолунието са подходящи за довършване и финализиране на започнати проекти и дейности. Луната е в последна фаза, енергията в тези дни е слаба. В резултат на това чувствителността е повишена, интензивността на страстите се увеличава, емоционалността е силна. Търпението ще бъде определящо за насочване на енергията в правилните процеси.

ОВЕН

Първата седмица на ноември месец ще бъде естествено продължение на събитията от октомври месец. Някои ще достигнат до финализиране, а други ще бъдат в процес на задълбочаване и трансформиране. Водеща тема ще бъдат вашите партньорски отношения. Опастността от конфликти е повишена. Съществуват предпоставки за приключване на взаимоотношения, които са изчерпали своята форма. Бъдете наясно какво искате, от какво да се освободите и какво да запазите. Насочете вниманието си към тези партньорства, които са градивни, търпят развитие и чрез тях получавате добри резултати. Пътят към стабилизиране и запазване на важни връзки и взаимоотношения с лични или делови партньори е чрез мир, компромис и дипломатичност. Бъдете диалогични и преговаряйте. Вашият планетен управител Марс е в силен знак, знакът Скорпион. Активността и решителността са засилени, но също толкова засилени са агресивността и импулсивността. Определете линията си на поведение и след 5 ноември можете да поставите ново начало там, където е необходимо. Бъдете умерени в разпределението на вашите финанси, избягвайте финансовите  рискове и излишни инвестиции, насочете се към това да получите подкрепа и съдействие от страна на влиятелни личности или вашите партньори.

ТЕЛЕЦ

Новият месец ще внесе промяна в живота ви. От миналата седмица напрежението около вас е повишено. До голяма степен събитията ще бъдат свързани с вашите партньори, лични и делови. Това е периодът, когато се налага да вземете под внимание мнението на отсрещната страна, но това е и времето, когато можете да обновите връзките си. Другата важна тема, която ще продължи да се развива до края на годината, а при някои от вас и през следващата година е свързана с професионалната ви реализация. Кариерното ви развитие и работни процеси търпят проверката на времето, което се отразява и на взаимоотношенията с вашите партньори. Конфликтността е повишена. Възможни са както ситуации на напрежение или неразбирателство с вашите авторитети, така и на получаване на подкрепа от влиятелни личности, шефове за новаторски подход, отношение. Възможностите са различни и зависят до голяма степен от вашето лично отношение или желание за промяна. Във всички случаи, вътрешната ви неудовлетвореност или благодарност ще насочи действията ви към нещо ново след 5 ноември.

БЛИЗНАЦИ

Седмицата ще постави акцент върху основната ви дейност, работни процеси и взаимодействия. Ситуации, свързани с минал период или дейности, в които сте имали затруднения сега могат да получат решение. Преговаряйте, водете срещи и отстоявайте своите позиции, вероятността да постигнете това, което искате е голяма. Седмицата е вид подготовка за едно ново начало, което ще се активира след 5 ноември, свързано с  целите, кариерно или социално развитие. Можете да постигнете  успехи, които трайно ще повишат авторитета ви, но не е изключен и обратният ефект, да прелистите една нова страница. Възобновяват се въпроси, които засягат финансовото ви състояние. Постарайте се да получите подкрепата на вашите партньори лични или делови. Бъдете толерантни, настроени към преговори, ако искате да постигнете по-добро взаимодействие или резултати. Погрижете се за здравето си.

още от Хороскоп