Затвори

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 1 до 7 юни

Shutterstock

Нов месец, който ще постави началото на летните затъмнения. От 31-ви май до 6-ти юни две важни планети: Венера и Марс, които са  свързани с взаимоотношенията и финансовите потоци са в нехармонично взаимодействие.

В допълнение Венера е ретроградна, което ще усили напрежението в междуличностните отношения или ще провокира възраждане на ситуации от минал период в тази област, или пък в темите, свързани с ценностите, приоритетите, склонността към риск или импулсивните  разходи.

Критичността се усилва в по-голяма степен в дните около Пълнолунието, което е на 5-ти юни. Това Пълнолуние е придружено от Лунно затъмнение в Стрелец, ще бъдат поставени на проверка целите, мирогледа, възгледите, бъдещето и информацията, която имаме в тази посока.

Това е първото лунно затъмнение от поредицата затъмнения по оста Близнаци-Стрелец, които ще продължат до 2021 г. Лунните затъмнения усилват емоционалните и импулсивните  реакции, забелязват се промени в настроението, енергията е нестабилна.

Затъмненията най-често бележат края на един етап и началото на следващ. Припомнете си какво се случи в живота ви през 2001-2002 г., когато Лунните възли отново бяха в знаците Близнаци –Стрелец.

В  деня на Лунното затъмнение, Северният възел преминава от знака Рак (сигурност, семейство, емоции) в по-лекия, въздушен знак Близнаци. Добрата новина, е че Близнаци ще подсиялт необходимостта и важността на информацията, знанието, договорните отношения, комуникацията и преговорите. Най-големи преобразувания предстоят в сферата на търговията, транспорта, посредническа дейност или такава, която е свързана с висока социална активност.

Цялата седмица е подходяща за активни действия в посока поставяне на цели най-малко за до края на годината. Дните до Пълнолуние предвещават растеж на това, което ще започнете. Бъдете все пак умерени в рисковете, които предприемате. Седмицата е сложна, възможно е поради прибързаност да вземете крайни решения.

ОВЕН

До голяма степен събитията, които ще се активират, ще бъдат направлявани от вашите партньори и  съдружници. От  вас се изисква да не бързате, да овладеете силната си импулсивност и в по-голяма степен да изслушвате своите събеседници. Ще постигнете повече ако бъдете по-дипломатични. Възможно е да възникнат ситуации от минали периоди, които изискват нов подход и решения. Не рискувайте с финансите, не всичко, което ви се предлага като възможности ще бъде ефективно. Ако имате задължения, покрийте ги. Избягвайте екстравагантни покупки на скъпи вещи. Градивно може да насочвате енергията ако се настроите към това, което искате да постигнете в бъдеще. Преразгледайте своите цели, подредете мислите си и  информацията, която имате. Ако бизнесът ви е свързан с чужбина, през тази седмица може да провеждате разговори, да подписвате договори и споразумения. Споровете  и разяснителните  разговори през седмицата ще заздравят някои от вашите отношения, но други могат да бъдат приключени.

ТЕЛЕЦ

Темата, свързана с вашето финансово състояние ще продължава да бъде основна, да се развива и да търпи промени. През тази седмица чрез активни действия  може да определите посоката. Ще се наложи до голяма степен да преразгледате ваши минали решения, да поправите грешки, да се доверите на опита, който вече сте придобили, за да избегнете неразумни инвестиции, загуби, а в най-добрият случай да повишите печалбите си. Втората важна тема, в която можете да вложите усилия са вашите партньорски отношения: лични и делови или съдружия. Събитията ще покажат на кого можете да разчитате. Възможно е да приключите тези взаимоотношения, които са изпълнили своето предназначение, но и да решите кои да запазите. Опитайте се да си осигурите тяхната подкрепа, приложете правилна стратегия  и дипломатично отношение. Това ще ви осигури повече средства и ресурси, не само в материален, но и морален аспект. Нуждаете се повече от всякога от подкрепа, промените при вас са интензивни, животът ви е излязъл от обичайната форма. Постарайте се да запазите баланса и равновесието, те са необходими условия за добро здраве. Приемете повишените разходи като полезна инвестиция в бъдещето ви развитие.

БЛИЗНАЦИ

Тази седмица е динамична за вас, вие сте в центъра на събитията. Северният възел-Главата на Дракона в момента на Пълнолунието и затъмнението преминава в Близнаци! Сигурен знак, който подчертава значимостта на събитията в живота ви. Приключва един етап от живота ви, припомнете си 2001-2002г. Но всеки край предоставя нови възможности и започване на нещо ново в живота ви. Взаимодействайте, доверете се на вътрешната си мъдрост и смело напред! Сега задавате посоката на следващите 20 години. В дните около Пълнолунието, което е в противоположният ви знак Стрелец е необходимо да проявите повече търпение и воля над своите емоции и поведение, вие получавате директна информация от звездите, вслушайте се. Напрежението може да се прояви в най-голяма степен между вас и вашите партньори. Възможно е да сложите край на някои връзки, които формално съществуват. Все пак е затъмнение, не действайте на сляпо.

още от Хороскоп