нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 10 до 16 август

Снимка: Shutterstock

Лятото е в разгара си, но тази година месец август като един добър филм или роман ще ни покаже различни сцени: хармонията и настроението, свързано  с почивките ще бъде придружено от стресови ситуации, търсене на изход, преодоляване на препятствия, полагане на усилия, за да се върнем отново към спокойно съществуване.

Напрежението расте, а заедно с него и конфиктните ситуации.

През тази седмица желанието за сигурност и стабилност ще бъде повишено, а богатството на информационния поток ще предостави нови възможности. Продуктивен период за тези, които работят в информационния бизнес. Но и те, както и  всички останали, могат да бъдат хванати в капана на непредвидените и конфликтни ситуации.

Правилното поведение за целият месец август е предпазливост, запазване на устойчивите структури, избягване на конфликти и агресивни хора.

Ако вие самите усетите напрежение или агресивност, срещата с природата, отделяне на време за любими занимания, почивката  ще ви успокоят.

ОВЕН

Силна седмица, в която ако проявите контрол върху себе си, може да овладеете всяка ситуация. В първите дни на седмицата конфликтността е повишена, липсата на търпение и толерантно отношение могат да вдигнат значително градуса на емоциите ви. Импулсивните реакции, прибързаните решения ще ви забавят по пътя към постигането на вашите цели.  Седмицата е подходяща  за стабилизиране на всичко, което сте започнали и  предприели през изминалия период. При някои от вас ще настъпи внезапен обрат. През тази седмица забавете темпото. В максимална степен могат да екскалират напрежението и нерешени въпроси между вас и вашите шефове или подчинени. Движете се в посока преговори и отстояване на собствените позиции и ценности. Новите  възможности, свързани с обновяване или промяна  на финансовото ви положение все още са активни. Оценете ги, обмислете ги, а  през следващата седмица може да започнете  конкретни действия.

ТЕЛЕЦ

За вас  започва времето, в което можете да си отдъхнете, да се отдадете на любимите си занимания или да си вземете заслужена почивка. Седмицата при вас е разделена на две части. Непредвидени и внезапни ситуации през първата половина могат да внесат известен емоционален дисбаланс, докато втората половина ще ви донесе приятни изненади и  моменти или най-вече повече спокойствие. Желанието ви за промяна в една или друга област от живота ви, което е активно от доста време е силно. През тази седмица може да вземете важни решения, свързани с мечтаната промяна и поставяне на  началото към постигане на бъдещи цели. Седмицата е благоприятна да проведете необходимите  разговори, да си набавите информацията, която ви е нужна. В друг аспект можете да бъдете щедри към себе си като се възнаградите  с материалната  придобивка, за която мечтаете.

БЛИЗНАЦИ

Това, което сте започнали продължава да се развива. Тази седмица е съществена за вас, съберете мислите си, подредете приоритетите си, заложете на дар словото си, събирайте информация, провеждайте разговори, за да постигнете в максимална степен това, към което се стремите. Покажете на какво сте способни като си направите добра реклама. В първите дни от настоящата седмица вниманието ви ще бъде ангажирано  с основната ви дейност, взаимодействие в групи, организации или каузи. Социалната ви активност расте, но пред вас стои необходимостта от  довършване на започнати дейности или проекти от по-ранен етап. Навлизате в чудесен  период за подобряване на финансовото ви положение. Може да разчитате на помощ и подкрепа от страна на вашите приятели, покровители за постигане на целите.

РАК

Работните ви ангажименти в първите дни от седмицата все още ще изискват в максимална степен вниманието и времето ви. Динамиката и напрежението при някои от вас значително ще се увеличат. Причина могат да бъдат конфликти между вас и бизнес партньорите ви, манипулации или повишен контрол. Предпазвайте се от импулсивни и крайни решения. Търсете компромиса и по-меки варианти за решаване на проблемите. До голяма степен ще бъдете подкрепени от Венера, която транзитира през вашия знак. Желанието за хармония и спокойствие ще ви помогне да вземете правилни решения. Добри са възможностите за подобряване на финансовото ви състояние. Някои от вас ще бъдат настроени на романтична вълна или почивка.

ЛЪВ

Динамиката и енергичността продължават да ви владеят и през тази седмица. Август месец е времето, когато можете да разгърнете своя потенциал в максимална степен. Някои от вас ще продължа своята  почивка или ще следват  новите си  увлечения, а за други седмицата ще бъде интензивна и наситена с работни ангажименти и непредвидени ситуации, които могат да внесат емоционално напрежение. Постарайте се да стабилизирате това, което сте започнали или създали до момента. Меркурий, планетата, която отговаря за комуникацията е във вашият знак. Използвайте уменията си на изразяване, за да възстановите равновесието. Бъдете отворени за нещо ново и различно, това поведение ще ви предостави възможност да постигнете повече свобода или възможност да изразите потенциала си. Красотата, романтиката и желанието за споделени мигове ще бъдат водещи през този месец.

ДЕВА

Седмицата ще започне с  решаване на финансови въпроси или  наследствени дела. А при някои те могат да бъдат свързани с уточняване и изясняване на партньорски отношения.  Разминаване в гледните точки или липса на правилно разбиране през тази седмица могат да ви накарат да приключите с партньорства, които са изпълнили предназначението си. Тази последна седмица от лунния месец ще доведе до кулминация в процеси, свързани с професионалното ви развитие. Възникват нови идеи и предложения. Провеждайте разговори и преговаряйте за това, което е важно за вас. Финална седмица за тези, които очакват новото. Събитията, които ще се активират, ще ви помогнат да определите целите си, да подредите приоритетите си. Избягвайте конфликтни ситуации, погрижете се за здравето си в максимална степен. Някои от вас  ще се радват на заслужено пътешествие или почивка.

още от Хороскоп