Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 10 до 16 февруари

Shutterstock

Началото на седмицата ще бъде емоционално оцветено от пълнолунието в знака Лъв, което беше на 9 февруари. Всяко пълнолуние активира емоциите, но и инстинктивните проявления. Съчетанието Пълнолуние в Лъв и Слънце във Водолей активира важни теми за размисъл, свързани с умението за поставяне на граници, любовта към себе си и проявата на човечност и алтруизъм към другите. От друга страна внезапните и неочаквани ситуации, провокирани от Водолея, активират подсъзнателните инстинкти за сигурност. Седмицата ще бъде подходяща за дооглеждане, подреждане и стабилизиране на започнатите дейности, възстановяване на взаимоотношения и внасянето на равновесие в различни житейски области, най-често с противоположни изисквания. И, не на последно място идва ред на темата финансово благополучие и стабилност.  През тази седмица бъдете активни и взаимодействайте. Меркурий, планетата на интелекта, договорните отношения, пътуванията и работата от 16-ти февруари е стационарен, а от 18 февруари - ретрограден. Периодът на ретроградност ще продължи до 13-ти март.

ОВЕН

Водещите  теми през тази седмица са свързани с реализиране на вашите работни планове и ангажименти. Задали сте посоката си на движение, определите сте целите си, продължете да бъдете активни и да направлявате действията си. Ако овладеете силната си импулсивност, още в първите дни от седмицата ще постигнете резултата, който търсите в кариерното си развитие. Пренастройките, които започнаха в живота ви ще започнат да добиват реална форма. Планетата на любовта, парите и удоволствията Венера е вече във ващият знак. Този факт ще ви направи по-меки и толерантни в общуването и най-вече във взаимодействието с вашите партньори. Лесно ще постигнете това, което искате.

ТЕЛЕЦ

Спокойната ви природа може да не се чувства удобно от неочакваните трусове, които Водолеят създава в живота ви. Но, от друга страна, вие търсите промяната. Кое да запазите и кое да промените? Това ще бъде основен въпрос за голяма част от вас. Благодарение на качествата, които имате, годината ще ви предостави добри възможности да проявите талантите си, а това ще ви донесе удовлетворение в една или друга форма. В работните ви процеси информацията, която получавате или неочаквани предложения могат да ви дадът една нова перспектива на развитие. При някои от вас седмицата може да предостави благоприятна възможност за почивка или награда за положени усилия от минал период. Дните са подходящи за оформяне на данъчни документи, изплащане на задължения и уреждане на финансови отношения. Избягвайте рисковете с парите и съмнителните  бизнес начинания.

БЛИЗНАЦИ

Това, което сте започнали продължава да се развива. Тази седмица е съществена за вас, съберете мислите си, подредете приоритетите си, заложете на дар словото си, събирайте информация, провеждайте разговори, за да постигнете в максимална степен това, към което се стремите.  В първите дни от настоящата седмица вниманието ви ще бъде ангажирано  с основната ви дейност, взаимодействие в групи, организации или каузи. Влиянието ви в сред група или колектив се увеличава. Силен период за награди, поощрения или създаване на нови контакти и приятелства. Социалната ви активност расте, но ще бъде необходимо да отделите време и за семейните си отговорности.

още от Хороскоп