нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 10 до 16 януари

Shutterstock

Седмица, в която ще продължават да се развиват основни тенденции от декември 2021г., но  и допълнително активиралите се нови линии от предходната. Седмица на нови надежди и вяра в едно по-добро бъдеще, което се очертава да бъде реално постижимо през 2022г.

Може ли всички ние да се надяваме, че новата 2022г. ще бъде една по-добра година от предходните две години, през който живота ни се промени на всички нива?! Да, можем да вярваме, че годината ще бъде по-добра! Какво е необходимо? Всичко започва с мисъл. Живеем в уникално време, когато все повече хора осъзнават, че животът е отражение на нашите собствени мисли. Ние имаме способността да материализираме мислите си, да творим, да създаваме. Ще имаме чудесната възможност да повлияем върху мислите си и най-вече да трансформираме тези, които ни ограничават тъй като Меркурий преминава в ретроградно движение от 16 януари до 5 февруари.

През 2022г. ще бъдем силно подкрепени от планетата на щастието, Големият благодетел Юпитер, който ще транзитира през два силни знака: Риби и Овен, символизиращи край и ново начало, тъй като Риби са последният знак, а Овен първият знак на зодиака.

Какво се изисква, за да получим неговата могъща подкрепа? Преобръщане на ценностната система, повече вяра, оптимизъм, доброта, великодушие, милосърдие и готовност да подкрепиш, да направиш добро, състрадание и разбиране.

Някои от нас ще го правят с лекота и ще постигат успехи, а на други ще се наложи да проявят повече старание. Всички учим своите уроци, затова е необходимо да бъдем толерантни и да проявяваме разбиране един към друг.

И през тази седмица продължават да бъдат водещи темите свързани с финансите, управлението на капиталите, партньорски взаимоотношения, юридическите дела, образованието, целите и постиженията, работата и взаимоотношения с авторитети, взаимодействия в  организации и сдружения, здравеопазването. Инициативността в посока изграждане на материална стабилност  ще води до  дълготрайни резултати.

ОВЕН

Силна седмица, месец януари като цяло за вас огнени представители на зодиака е с основна насока активност и внасяне на съществени преобразования във вашето кариерно развитие и работни процеси. Следвайте посоката, която избрахте в началото на годината. Сега е моментът, когато можете да въведете сериозни промени в работата си или да направите важни структурни промени. Поради ретроградното движение на Венера, която е в Козирог и транзитира през вашия дом на кариерно развитие е възможно към вас да се връщат проекти, задачи от минал период, които се нуждаят от преразглеждане. Това е времето на втория шанс. През тази седмица, от 16 януари Меркурий също става ретрограден.

В последните дни от седмицата на 14, 15 януари избягвайте да взимате важни решения или да започвате нови дейности. В тези дни Меркурий е статичен и менталната енергия е блокирана. Целият месец януари за вас като цяло е подходящ за приключване и финализиране на това, което сте започнали, за да можете след 5 февруари - подкрепящ ви период, да поставите едно ново начало в живота си  в сферата, която е значима за вас или да реализирате ваша мечта. И през тази седмица избягвайте конфликтите с вашите шефове, авторитети, колеги. Търсете компромисните решения или сложете край на  удовлетворителни проекти, дейности. Вие владеете ситуацията, но не бързайте и не се поддавайте на  променливи настроения и импулсивно поведение.

ТЕЛЕЦ

Седмицата и процесите в нея са естествено продължение на тенденцията, която избрахте през първата седмица от годината. Работата и кариерното ви развитие ще продължават да бъдат водеща тема не само през седмицата, но и през цялата година. Някои ще постигнат по-висока позиция, а други ще сменят попрището си, ще открият свои таланти, които отговарят на новата ви ценностна система. Необходимо е да знаете, че през тази седмица нещата в работен план ще се случват по-бавно, а някои ваши предложения или решения могат да бъдат изцяло отхвърлени. Не го приемайте лично, такъв е периодът. Меркурий, който забавя ход, се движи в дома на вашата работа и работни процеси. Навлизате в етап на ревизиране и преразглеждане на работни проекти, дела и решения. Приемете обстоятелствата като втори шанс или  нова възможност. Ще се справите с лекота ако заложите на вашите личностни характеристики: трудолюбие, постоянство и търпение.  

БЛИЗНАЦИ

През тази седмица „бързайте бавно“. Меркурий, който е ваш планетен управител транзитира през знака Водолей и ви провокира да бъдете още по-бързи в решенията, да проявявате нетърпимост, но и възможността да допуснете грешки е по-голяма. Затова ако искате да бъдете успешни и да запазите това, което е значимо за вас „бързайте бавно“. Намирате се в силно трансформиращ период, а ситуациите, които се активираха от началото на годината ви поставят на кръстопът. Нуждаете се от нови избори, решения и нова посока. В случая определяща роля ще имат тези партнори или личности, които ви оказват подкрепа. И през тази седмица вниманието ви ще бъде ангажирано с вашите партньори в личен или делови план. От една страна получавате подкрепа и помощ, но от друга се намирате в среда на силна  конкуренция или повишена агресивност към вас. Приемете случващото се като нещо положително, защото ще можете да направите важни избори относно това кои партньорства да запазите, на кого можете да разчитате и от кого е добре да се освободите.

още от Хороскоп