нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 10 до 17 май

Shutterstock

Новата седмица ще постави началото на новия лунен месец с Новолунието в Телец на 11-ти май. Всяко Новолуние ни дава възможност да започнем нещо ново, нов проект, дейност или ново начало в определена област от живота си по един по-осъзнат начин.

Новолунието в Телец ще активира важни теми свързани с работните процеси, стабилността и парите. То ще определи основната посока не само през седмицата, но и в периода до следващото Новолуние на 10-ти юни.

Подкрепящи са действията, насочени към стартиране на дейности, проекти, които ще предоставят  възможност за подобряване на финансовото състояние.

Търсене на варианти с цел постигане на стабилност в различни области от живота  са водещите цели през седмицата. А Вселената ще ни съдейства и подкрепя в тези начинания.

Новолунието е в съвпад с планетата на неочакваните ситуации и промени Уран. В същото време съществуват благоприятни, неочаквани и нестандартни възможности и предложения, които могат да доведат до обрати, но и активиране на нова посока.

Меркурий и Венера транзитират през знака Близнаци: знание, диалогичност, обучения, комуникация през погледа на придобитата опитност ще създадат условия за добри  резултати.

През седмицата е необходимо да се влеем в засиления информационен поток, който ще ни предложи внезапни или оригинални решения. При някои енергията ще тече с лекота, а при други ще се наложи излизане от познатия коловоз и границите на комфорт, необходимост от съобразяване с нови изисквания или  информация. 

Аспектът на „пробуждането“ ще подпомогне преодоляването на предизвикателствата.

ОВЕН

Новолунието в Телец ще активира  един изключително важен период във вашия живот. То ще отвори една нова страница свързана със социалният ви статус, кариерно развитие, работни процеси, чрез които ще можете да повлияте в положителна посока на финансовите ви приходи. През тази седмица вие направлявате събитията в желаната посока. Може да стартирате новите си проекти, да започнете нови дейности, да създадете нови партньорства. Информационният поток е изключително богат на предложения, възползвайте се в максимална степен чрез  водене на преговори, срещи, нови анализи, нова информация, подписване на договори. Преговаряйте за интересите си като отстоявате собствената си позиция. Там, където има напрежение търсете компромисни решения, а чрез подходящия тон и поведение  ще можете да получите това, към което се стремите. Ако имате личен бизнес, насочете внимание към нови източници на доходи. Намирате се в добър период за увеличаване и подобряване на финансовото ви състояние. Насочете енерията си към постигане на стабилност, а ако вложите доза търпение, положителните резултати са ви гарантирани.

ТЕЛЕЦ

Седмицата се очертава с висока социална активност и натовареност в работната среда. Новолунието в Телец ви предоставя възможности да материализирате това, което искате. Това е вашето Новолуние, което поставя началото на процеси, които ще продължат най-малко една година. Силно повлияни през тази седмица ще бъдат родените през втората декада на знака, а за останалите новото ще започне след рожденият ви ден. Ако в животът ви настъпва промяна, тя се дължи на Уран, планетата на неочакваното, свободата, пробуждането, която ще ви накара да излезнете извън познатите ви рамки и начин на живот.  От една страна желанието ви за запазване на старото познатото, а от друга силен импулс и желание за нещо ново ще продължават да внасят напрежение във вас и да ви поставят в кръстопътни ситуации.  Кое ще надделее, това до голяма степен зависи от вас, от приоритетите ви, от това, което ви харесва. Животът ви ще се насочи в посоката, която вие изберете. Във всички случаи промяната е задействана. Богатството на информационният поток, задействано чрез правилни знания, обучения, контакти може да ви направлява в изборите.

БЛИЗНАЦИ

Основният фактор през тази седмица сте самите вие, вашите мисли, желания, стремежи. Меркурий и Венера в Близнаци ви помагат с дар слово и чар, чрез които можете да направлявате събитията. Допълнително Новолунието в Телец  ви дава шанс, ако търсите промяна или искате да стартирате проект, нова дейност да го направите. Планетата на действието и активността Марс е  във вашия дом на приоритетите, ценностите, дарбите, финансите. Успешно можете да насочите усилия към постигане на ваша мечта или нещо, към което се стремите от дълго време, но в същото време, внимавайте в инвестирането. Не ви се препоръчват вложения, избягвайте финансови операции, свързани с рискове. Действията ви ще определят посоката ви на развитие. Това е седмицата, в която можете да зададете желаната посока през новия лунен месец. За тези от вас, които все още  нямат яснота относно промяната или новото начало, периодът до Новолунието в Близнаци, което е на 10-ти юни е период на уединение, приключване на едногодишен цикъл, интелектуални занимания.

още от Хороскоп