нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 11 до 17 ноември

Снимка: Shutterstock

Тази седмица ще бъде ярко оцветена от пълнолунието в знака Телец на 12-ти ноември. Водещи ще бъдат темите, свързани със стабилността и сигурността, финансовите резултати, обмена на информация и нововъведения. Периодът след пълнолуние се характеризира с финализиране или довършване на започнати дейности, тази посока се подкрепя и от ретрограден Меркурий в Скорпион. Седмицата е благоприятна за трансформации и подобрения с цел създаване на нова житейска визия, избор на цел и посока.

ОВЕН

Предстои още една седмица, в която се налага да бъдете внимателни в максимална степен. Марс, планетата управител на вашия знак, до 19-ти ноември транзитира в срещуположния ви знак Везни. Избягвайте всякакъв вид конфронтация най-вече с вашите постоянни партньори. В дните около пълнолунието се предпазвайте от финансови рискове и излишни покупки. Движете се в посока увеличаване на вашите финанси и откриване на нови източници на доходи. Ако имате финансови задължения, то сега е най-удачното време да се разплатите. Седмицата поставя акцент върху комуникацията, водене на срещи и преговори за защита на вашите интереси.

ТЕЛЕЦ

На фона на професионалната ви ангажираност през тази седмица се налага да намерите време за себе си и най-вече за личния си живот. Пълнолунието в Телец ще постави акцент отново върху вашите взаимоотношения, лични или делови. В определени случаи нетърпимостта ви се усилва, но ако това включва игнориране на интересите на партньора това може да доведе до необратими последствия. Преценете добре отношенията си, може да се освободите от тези, които са изчерпали своята форма. Съществува тенденция за подобряване на финансовото ви положение. Преговаряйте и отстоявайте своите интереси, направете си реклама на себе си или на дейността ви, ефектът ще бъде положителен.

БЛИЗНАЦИ

Налага се да бъдете в максимална степен внимателни по време на ретроградното движение на Меркурий, тъй като той е ваш планетен управител. Проявете добра концентрация при подписване на договори, пътуване и покупки на скъпи вещи. Подреждането на документи и довършването на започнати проекти ще ви се отразят добре. Венера, планетата на любовта е във вашия дом на партньорските отношения. Тя внася хармония и свежа нотка в тях. Радвате се на подкрепата от страна на партньори. Вашите деца и техните постижения също са повод за добро настроение. Не бъдете скромни, а отделете време за себе си, за вашата реклама и имидж.

още от Хороскоп