Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 11 до 17 септември

100

Снимка: Shutterstock

Успехът ни през следващите дни ще зависи от способността да общуваме, да съвместяваме личните усилия с тези на заобикалящите.

Невъздържаността, острият език могат да разрушат и най-добрите намерения.

Предупрежданието е валидно както за професионално-деловите отношения, така и за сферата на лично-интимните контакти.

Присъствието на планети, които активизират емоциите и същевременно не поставят преграда пред тяхното демостриране, носи сериозна опасност за спокойствие и хармонията в колективния, и семейно-партньорския живот.

Овен - Вие сте силни там, където изпитвате чувства. Определено, ще ви е по-лесно и приятно през следващите дни да се занимавате с партньорските отношения и с дела, свързани със семейно-домашния живот. Насочетете се натам.

Телец – При вас продължава една силна и същевременно динамична фаза. Не спирайте да търсите промени и пътища за по-добро справяне с делничните задачи. Не се страхувайте, ако те ви отведат до непознати места или ви предложат неподозирани решения.

Близнаци – Вие сте активни във физическия смисъл на понятието. Първо действате, после мислите. Ако сте във ваканция или сте заети с обичайни, познати неща, няма проблем. Проблем би могъл да се появи, ако ви се наложи да работите в нова обстановка.

още от Хороскоп
14
Сряда
Ноември