нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 11. до 17. януари

Shutterstock

Втората седмица от новата 2021 г. е седмица, в която събитията ще бъдат сложни, носещи енергията на несигурността, търсенето на вярната посока и напрежение, породено от желанието за нещо ново, но и страховете да пуснеш нещо, което е приключило.

Основното събитие през тази седмица е Новолунието в знака на амбицията, постиженията, успеха в кариерното и социално развитие, знак ан отговорностите и дисциплината-Козирог. Новолунието е на 13-ти януари. Дните до него са сложни, противоречиви, неподходящи за започване на нещо ново, но изключително полезни в посока приключване, финализиране, довършване на процеси, започнали от минал период. Дни, подходящи за поставяне на край. Всяко Новолуние ни предоставя нови възможности и шанс да се започне нещо ново. Последните дни от седмицата, а най-вече следващата седмица е изключително подходяща за стартиране на нови проекти и дейности.

След 30-ти януари, Меркурий е ретрограден, което ще затрудни реализирането на нови начинания. Тази седмица е важна и значима, необходимо е да насочим фокус към себе си и да се захванем с преструктуриране на собствения си свят: в личните взаимоотношения, в семейството, на работното място, както и в информационното пространство. Областта на проявление е индивидуална, важно е в нея  да различим контурите на бъдещето.

ОВЕН

 За вас тази седмица, както и до голяма степен годината ще бъдат наситени с повече положителни събития. Това ще важи за тези от вас, които през последните две години успяха да създадат устойчиви структури най-вече в областта на работата, кариерата и семейните отговорности. Дните през тази седмица са подходящи да довършите започнати дейности или да въведете ред в новите си начинания. Това е времето, когато към вас идват заслужени награди, повече финансови приходи или допълнителни работни проекти. За да привлечете повече положителни резултати или финанси е необходимо да бъдете внимателни и прецизни в действията си. Основен фактор през седмицата е вашата работа или кариера. Избягвайте конфликти с висшестоящи и колеги, търсете  компромисните решения, а това ще се отрази в положителна посока и на вашите финанси. Получаването на признание в обществен и личен план е лайтмотива на цялата година.

ТЕЛЕЦ

Възход или падение, движение нагоре или надолу? Посоката ще определите вие. През тази седмица разчистете и се освободете от всичко, което е излишно, ненужно или ограничаващо ви. Изберете своите цели според приоритети си или според това, което искате, насочете се към активни действия. Марс, планетата на действието и активността е във вашият знак и ще остане в него до 4-ти март. Това прави този период от време силно ефективен за тези от вас, които искат да извършат съществени промени в живота си. Звездите през тази година поставят основен акцент и  необходимост от нови отговорности и решения, свързани най-вече с работните ви ангажименти, но от друга страна получавате и тяхната силна подкрепа. Занимават ви въпроси, свързани с чужбина, пътешествия или уреждане на договори с чуждестранни инвеститори, поставяне на нови по-високи цели, обвързани с разширяване на вашата дейност. Социалната ви активност ще расте, а това ще внесе промени в средата около вас, приятелския кръг и обкръжението.  

БЛИЗНАЦИ

Вие сте от късметлиите през тази година. Планетите Юпитер и Сатурн, които ще бъдат движещи в събитията през 2021-ва сключват положителен аспект към вашият слънчев знак. Изправени сте пред множество нови идеи и планове, свързани с бъдещето ви. Първите дни от тази седмица са подходящи да приключите с тези взаимоотношения, които ви дърпат назад или са без перспектива. Довършете проекти от минал период, отделете време да си определите целите и изградите правилна стратегия за действи. Дните от 15-ти до 30-ти януари са подходящи да започнете новите си проекти. За да използвате ефективно импулса за действие, който усещате е необходимо да направите преоценка на важните за вас неща. Можете да се доверите на подкрепата, която получавате от силни и влиятелни личности, в частност от вашите партньори.

още от Хороскоп