нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 12 до 18 юли

Shutterstock

Седмица на Новото!

В първите дни все още ще се усеща влиянието на новолунието в кардиналния знак Рак, което стартира зелена светлина за действие. Всяко новолуние задава нова тенденция и предоставя възможност за започване на нови дейности. Това Новолуние, което е в кардиналния знак Рак предизвиква базови и фундаментални преобразования, които ще се отразят на всички сфери от живота. Това Новолуние ни дава шанс да оздравим средата си на съществуване в дома и семейството.

Тази първа седмица ни предоставя възможност  за преход към нов начин на живот, избор след една година време за преосмисляне. Седмица на прехода, в който новото създава страхове и притеснения, но и старата ситуация е невъзможно да бъде запазена. Този акцент на пренастройка и необходимост от промяна най-силно ще се отрази на подвижните знаци: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Промяната е значима и необратима за кардиналните знаци: Овен, Рак, Везни и Козирог.

Това е една от най-романтичните седмици, в която Марс и Венера, двете планети на любовта, които бяха заедно през 2019г. и останаха отдалечени по време на пандемията, отново ще се срещнат.

ОВЕН

Новолунието в Рак ви предоставя възможност да сложите край на един етап в живота си, но в същото време ви отваря нови възможности за действие. При някои от вас то ще активира необходимост от съществени промени  за по-дълъг период от време, може би за години напред. Акцентът е върху две основни теми: 1) вашите планове относно дом, семейство, отношения с членове на семейството,  недвижим имот, смяна на мястото за живеене; 2) вашата основна дейност или кариерно развитие, която ще претърпи съществени преобразувания в зависимост от вашите лични избори. Меркурий, който от 11-ти юли е в Рак, ще върне в живота ви стари ситуации, обусловени от корените, семейството, търсенето на стабилна опора. Ако сте постигнали стабилност в живота си, оставете събитията да следват своето естествено развитие - юли ви предоставя прекрасни възможности и за забавления, почивки и моменти с любимите ви хора.  На този етап е важно да се концентрирате върху създаване на стабилна основа, върху която ще надградите всичко останало. Избягвайте крайни решения под влияние на силните емоции. Бъдете премерени във финансовите рискове, покупки на вещи и инвестиции. Силен период за собствениците на самостоятелен бизнес.

ТЕЛЕЦ

Новолунието в Рак е в хармония с вашите избори. Можете да предприемете активно действие към стартиране на нов проект или дейност. Активират се теми, свързани с обучения, усвояване на нова информация,  комуникация, взаимоотношенията, договорните отношения, които от своя страна ще задвижат промени в средата ви на съществуване.  Събитията, които са активни на този етап в живота ви, могат да бъдат от различен характер, но в основата си могат да предизвикат съществени промени в целите ви за вашето бъдеще. Определящи в изборите ви ще бъдат вашият креативен подход, правилно подредените приоритети и придобитата опитност. Анализирайте и  подредете мислите си, проведете необходимите разговори, ясно заявете своята позиция, преразгледайте същствуващи договорни взаимоотношения. Направлявайте градивно прилива на енергия като се насочите към конструктивни  промени във вашия дом и семейство под формата на ремонти, инвестиции в дома, хармонизиране на взаимоотношения.

БЛИЗНАЦИ

През тази седмица ще можете да направлявате събитията според това, което искате. Придвижване напред в едни ситуации, а в други е необходимо изчакване и доизясняване. Създават се предпоставки и възможности, които ще повлияят на доходите ви. Неочаквана подкрепа от страна на влиятелни личности, ваши партньори или щастливо стечение на обстоятелствата ще ви помогнат в тази посока. Преминавате през важен период за подобряване на материалното ви състояние. Преразгледайте приоретитите си и действайте според тях. Бъдете дипломатични, използвайте дар словото си в провеждането на разговори и  преразглеждане  на договорни отношения, насочете вниманието си към нови източници на доходи, към създаването  на финансова стабилност и сигурност. Бъдете уверени, следвайте приоритетите си и отстоявайте интересите си.

още от Хороскоп