нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 12 до 19 април

Shutterstock

Предстои една от най-силните и значими седмици. Това е седмицата, в която всяко действие в посока на нещо ново, различно ще дава резултат в един по-дългосрочен аспект. Седмица на активността, смелостта, действието, новаторството и лидерството, кардинална смяна на посоката. Седмица, в която градусът на социалната активност се повишава.

Водещото събитие, което ще определи основната насока не само през седмицата, а за един период с активност от 6 месеца е новолунието в знака Овен на 12 април. Това е новолунието, което поставя началото на шестмесечен период на активно действие. Овенът е знак на лидерството, водач, първият знак на действието. Седмицата е подходяща за започване на всяка нова дейност, за стартиране на проекти и начинания, за нови решения. Животът се събужда и активира отново. Общата енергетика задвижва и изисква кардинална промяна.

Ентусиазмът, енергията, желанието за активно действие, за нещо ново постепенно ще се увеличават. В продължение на две седмици можем да поставим едно ново начало, съобразено с мечтите и целите ни. Общата енергетика ни подтиква към инициативност, смелост, необходимост от общуване и обединяване на усилията. Съвкупността от звездни аспектации през периода се усилва от директното движение на планетите. Посоката, която ще зададем сега, допълнена с подходящи действия, ще гарантира добри условия и резултати през цялата  година.

ОВЕН

Седмицата започва с ярко събитие - Новолуние в знака Овен, което в най-голяма степен ще окаже положително влияние върху вашия живот. В продължение на две седмици ще имате възможността да въздействате, създавате и организирате живота си по нов начин. Новото начало, което ще поставите сега, ще определи тенденциите на събитията през цялата 2021г. Енергията, която усещате, импулсът и желанието ви за действие са силни. Сега е моментът да вложите своята страст и потенциал в това, което е значимо за вас. Темите могат да бъдат най-различни - от нови проекти, договори, дейност, нов бизнес до създаване на нови партньорства. Събитията от миналата година активираха процеси на промяна и преподреждане на приоритетите ви. Съобразете действията си с тях, правилната стратегия, търпението и качествата, които имате, ще ви осигурят положителните резултати. Всеки проект, свързан с лидерство и инициатива е удачен. Моментът е подходящ да обновите дейността си чрез нови, авангардни технологии, оригинални хрумвания. Седмицата предоставя благоприятни перспективи /които ще продължат през целия месец/ за водене на разговори, преговори, сключване на договори, пътувания и нови запознанства. Венера, планетата на парите и любовта е все още във вашия знак. Късметът и щастието са на ваша страна. 

ТЕЛЕЦ

Новолунието в Овен предоставя възможност за стартиране на нови дейности и проекти, но някои от вас се нуждаят от още време за подготовка. Седмицата е изключително благоприятна за тези от вас, които работят с чуждестранни фирми.  Отговорностите и ангажиментите, свързани с работни процеси се увеличават. Натоварването и напрежението е съпътствано с желание за промяна най-вече на ниво взаимодействие с работен колектив, професионални отношения, взаимоотношения с шефове и партньори. Новолунието в Овен ще активира процеси, за които имате готовност, а при други обстоятелства то ще ви постави на кръстопът, на който е необходимо да усетите и изберете посоката. Желанието ви за промяна се увеличава, липсата на търпение също. Водеща остава темата за финансовата ви стабилност. Добре планирайте своите разходи, не прекалявайте с покупките поне до средата на месеца. Инвестирайте достатъчно време във почивка, както и във време за членовете на вашето семейство. Приемете времето до новолунието в Телец, което е на 11-ти май като вид подготовка за поставяне на успешен старт в съответните направления.

БЛИЗНАЦИ

Седмицата започва с едно силно и за много представители на вашия знак успешно новолуние. То ви предоставя невероятната възможност да се ангажирате със стартиране на проекти и изпълнение на вашите най-смели мечти. Имате енергията, импулса и волята за промяна. Марс, планетата на действието все още е във вашия знак, а в съчетание с новолунието в Овен перспективите за действие пред вас са неограничени. Това, което започнете, ще зададе основната линия не само за годината, но и за един по-дълъг период. Използвайте приливната вълна като я вложите в подходяща дейност. Активира се силен  период, през който можете да повлияете в максимална степен в посока утвърждаване на авторитета ви  в колектив, да заемете лидерски позиции или да заздравите важни за вас връзки. Взаимодействайте, преговаряйте и договаряйте. Получавате подкрепа от приятели, съмишленици, покровители.

още от Хороскоп