Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 12 до 19 ноември

10239

Снимка: Shutterstock

Три са важните промени при звездите, които ще определят и тоналността на седмицата. Преди броени дни планетата на разширението и късмета, Юпитер, смени своята знакова позиция. Този факт дава нови, по-мащабни перспективи за развитие на всички нива. Юпитер, наричан още „големия благодетел“ е в знакa на собствено владение Стрелец, а това увеличава силата и качествата на тази планета.

В продължение на една година можем да се надяваме на подобряване и позитивни трансформации в области, свързани с международни въпроси, пътувания, образование, законодателство, философия и личностно себеусъвършенстване. Усилва се стремежът към истината и справедливостта, нарастват желанията да се разчупят границите и да се докоснем до нещо ново и непознато.

Второто звездно събитие е свързано с планетата Венера, която на 16-ти ноември променя посоката си и отново преминава в директно движение. Денят, в който се случва това е критичен за финансови операции и за взаимоотношенията. Периодът на ретроградно движение на планетата разруши много илюзии и отношения, това беше период на пренареждане на ценностната система.

Третото събитие: ден след излизането на Венера от ретроградно движение, Меркурий, планетата свързана с менталните процеси и комуникацията, договорите и пътуванията влиза в ретроградно движение. Този период е до 6-ти декември 2018г.

Когато Меркурий е ретрограден, периодът е неефективен за:

*започване на нова работа

*стартиране на нови проекти

*подписване на договори

*регистриране на фирми

*важни бизнес комуникации и преговори

*покупки на автомобил

*покупки на компютри

Но този период има и своята положителна страна. Може да срещнете стар познат, съученик или приятел, чиито контакти сте изгубили.

Периодът е ефективен за:

*доизясняване на вашите идеи и получаване на нова информация свързана с тях

*вътрешен размисъл и пренареждане на мислите

*избистряне на идеите

*довършване на стари проекти и програми

И така, седмицата за *:

ОВЕН

Настроени сте към действие, въоръжени сте с нови бизнес идеи за разширение и завоюване на територии, служебни или лични.В началото на седмицата силната увереност, която усещате може да ви накара да вземете импулсивни решения, но бъдете предпазливи и заложете на стабилните позиции във вашата дейност. Бъдете внимателни и във финансовите операции. Добрата новина, е че напрежението във вашите взаимоотношения, лични и делови, се разсейва.

ТЕЛЕЦ

Доброто начало на седмицата ще ви върне настроението. Изминалият период беше доста напрегнат за вас. През тази седмица може да очаквате разрешаване на ваши юридически казуси, на въпроси, свързани с чужди инвестиции, спорни дела и документи. Действията ви сега могат да ви донесат добри резултати в бъдеще, но е необходимо да изберете вярната посока. Дните 16 и 17-ти са критични за вас, избягвайте конфликти на работното място, овладейте дълго потискания си гняв и бъдете по-дипломатични. Благотворно ще ви се отразят срещите с приятели или хора със сходни на вашите интереси. Нараства социалната ви активност, може да разчитате на подкрепата на околните или да смените средата си.

БЛИЗНАЦИ

Безгрижието ви през тази седмица ще бъде нарушено, за да постигнете успех ще се изискват повече усилия, но все пак в продължение на година във вашите взаимоотношения ще има сериозни обновления. През седмицата на дневен ред ще бъдат въпроси свързани с финанси, кредити, заеми или наследства. Дните, свързани с промяна на движението на Венера са критични за вашите лични взаимоотношения, но след тях очаквайте подобряване и нов свеж старт, които ще има отзвук и в по-далечно бъдеще.

още по темата
още от Хороскоп
24
Петък
Май