Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 12 до18 август

Снимка:Shutterstock

Седмица на сериозни промени!

Август сам по себе си е слънчев, изобилен и прекрасен. Късметът до голяма степен е на наша страна, но има едно условие -късметът обича смелите!

Седмицата започва с едно ярко събитие - Юпитер, планетата на късмета излиза от своето четиримесечно ретроградно движение и още от понеделник преминава в директно движение.

Юпитер беше ретрограден от 10-ти април до 11-ти август. Имахме четири месеца да работим върху факта как да привлечем успеха на своя страна, какво да разширим и подобрим в живота си. Честито на тези, които са успели, а времето ще покаже в каква степен. Личната инициатива се превръща в основен фактор за успех и удовлетворение. Да бъдеш активен е от голямо значение.

Това е седмицата, в която ако действаш може да получиш това, което искаш!

Друга важна планета, която променя посоката си на 12-ти август е Уран, който става ретрограден до 12 януари 2020г.

На 15 август е Пълнолуние. В дните около Пълнолуние не предприемайте важни решения, особено ако сте силно емоционално обусловени.  След Пълнолуние Луната намалява и до следващото Новолуние, което е на 30 август в знака Дева е време за активна работа върху това, което сте започнали. В по-личен план седмицата предоставя прекрасна възможност за почивка, забавления и романтични приключения.

ОВЕН

Към вас месец август е щедър на положителни събития. Активността ви и лидерското отношение към живота ви носят успех. Ако добре сте избрали целите си, сега е седмицата, в която ще получавате и добри резултати от вашите усилия. Също така, периодът е подходящ да дадете силен тласък на основната си дейност или новите проекти, които сте започнали. Работните ви ангажименти ще изискват необходимото отношение, отговорностите ви се увеличават. Ако имате шефове, избягвайте стълкновенията с тях. С правилно отношение ще получите тяхната подкрепа. Бъдете подготвени за приятни изненади от страна на вашите приятели. Възможно е през тази седмица да сбъднете своя мечта. Водеща остава темата, свързана с вашите деца или любими хора. За някои седмицата предоставя повече време за почивка или любими занимания.

ТЕЛЕЦ

Събитията ще се движат според избраната от вас посока. Август не е от най-хармоничните месеци за вас. Ситуацията ще се промени през последната седмица на месеца, когато ще усетите повече удовлетворение и успокоение. Приоритетите ви се променят затова е необходимо да насочите вниманието си, времето и енергията си към важните и значими цели, с които може да се захванете през септември. Изградете правилна стратегия за действие като се доверите на интуицията си, въоръжете се с търпение. Преценете добре възможностите си и започнете това, към което ще бъдете отговорни и ще можете да завършите. Разпределете времето си между работните си ангажименти и семейните задължения, това ще ви осигури подкрепата на блзиките ви. За някои от вас ремонтните дейности продължават. Добър период за стабилизиране на отношенията с вашите родители, членове на семейството.

БЛИЗНАЦИ

Информационният поток продължава да ви предоставя много възможности от идеи до нови контакти. Преразгледайте възможностите, проведете необходимите разговори и срещи, които ще ви помогнат да вземете правилни решения. Отворете се към това да получите подкрепата - морална или материална на влиятелни личности или на вашите партньори. Поставете си цели, свързани с вашето бъдещо развитие или движение. Съберете енергията си в подкрепа на целите си. Всички събития и обстоятелства ще ви подкрепят във вашето планиране. Макар че периодът е подходящ за почивка, поемете делата си и не ги оставяйте на самотек. Стихийните постъпки могат да доведат до затруднения. Юпитер, планетата на късмета е във вашия дом на партньорските отношения и със своето директно движение ще внесе положително развитие във връзките ви, обновление,  увеличават се и шансовете за нови партньорства.

още по темата
още от Хороскоп