Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 13 до 19 април

Снимка: Shutterstock

Седмицата не предполага активна дейност в посока стартиране на нови проекти или бизнес. Луната е  намаляваща,  благоприятна е за преосмисляне и довършване на започнати дейности. Благоприятен период  за ново  начало са  дните след 23-ти април, когато ще настъпи Новолунието в знака на стабилността и парите, Телец.

Основната посока на събитията, които ще се развиват и ще бъдат актуални е обусловена от глобалните промени в света в областта на  политиката, икономиката, промяната на мирогледа, медицината и здравеопазването, религията. Сега се поставят основите на един нов световен ред, а резултатите от това, което сега се решава, ще бъдат силно осезаеми за нас през пролетта на 2022г.

Дните са определящи, защото засягат важни теми от живота на всеки - от опазване на здравето до финансовата стабилност и сигурност.

Темите за стабилността и сигурността, реда и развитието в бъдеще ще бъдат акцент.

С парите е по-добре да не рискувате, периодът не е подходящ  за инвестиции.  Опасността от заболявания нараства, през тази седмица възрастните хора са в по-голяма степен застрашени. Напрежението се увеличава, противопоставянето на ограниченията и правилата ще расте.

ОВЕН

Вие сте в силен период, активността ви е завидна. Въпреки ограничаващите условия с вашия усет към успеха ще търсите креативни решения. Социалната ви активност се увеличава, имате шанса да привлечете това, което искате в областта на вашата основна дейност, социалната система или на политическата сцена. За лидерите на колективи или организации периодът е изключително интензивен, изискващ бързи решения. Средата на взаимодействие се променя, а плановете ви за бъдещето могат да изискват сериозни инвестиции. Не рискувайте с парите. Бъдете премерени във вложенията, не давайте пари назаем. Първите дни от седмицата са критични за вас, възможни са спорове и конфликти с вашите шефове или колектив. Избягвайте прибързани реакции, обмисляйте добре действията си. В зависимост от това в каква позиция сте: шеф или служител, можете да преговаряте за вашите интереси, а тенденцията за нови възможности се увеличава.

ТЕЛЕЦ

При някои от вас началото на седмицата ще зададе промени, свързани с работното място. Някои могат да останат без работа, а при други ще се наложи преструктуриране на дейността. Ако искате да запазите работното си място, избягвайте конфликти и пререкания с вашите шефове, нетърпимостта ви се усилва, а така също и желанието за повече свобода. При други представители на знака са възможни допълнителни финансови постъпления поради увеличен обем от работа или активни усилия.  При всички представители на знака се наблюдава преоценка на приоритетите, а  важността на семейството ви и финансовата стабилност ще ангажират в голяма степен вашето внимание. В тази усложнена обстановка вие ще имате дълъг период на добри възможнисти за подобряване на финансовото си състояние. За да можете да задвижите колелото на успеха във ваша полза е важно да не падате духом, да преодолеете съпротивите и страхове в себе си и да вярвате, че вие сте магнит за финансов просперитет.

БЛИЗНАЦИ

Може да се каже, че късметът е с вас. Венера, планетата на любовта и парите, на връзките и красотата, транзитира през вашия знак. Изключителната новина, е че тя ще остане в знака Близнаци до 8-ми август. Изключително дълъг период, в който вашите ценности и приоритети, връзките ви и финансите ви ще търпят развитие. Посоката задавате сега и седмицата е силна като подкрепа именно за набелязването на конкретни цели, свързани с бъдещето ви. Планетите ви подкрепят, а и не само те. Получавате подкрепа от личности с власт, влияние, авторитет и възможности. Тази подкрепа може да бъде под формата на предложение за партньорство, което ще се развива в следващите години. При някои от вас, които в професионален план са засегнати от кризата, стоят въпроси свързани с обезпечаване на финансови задължения. В сложната за всички ситуация, за да можете да се справите се налага да преодолеете границите на това, което ви е познато. Бъдете гъвкави, взаимодействайте, бъдете активни, за да  постигнете по-широки перспективи на развитие.

още от Хороскоп