Затвори

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 13 до 19 януари

Shutterstock

Действията продължават да се развиват и през тази седмица. Празничното настроение отстъпва място на ежедневните и сериозни задачи, свързани с начин на живот и работни ангажименти. Пред всички нас, без значение от зодията е поставена задачата: внимателно обмисляне на всички събития и новини от този месец. Януари е уникален с това, че е един кратък трейлър за цялата 2020 г.

Коридорът създаден от затъмненията, точната връзка на Сатурн и Плутон образуват моментите, в които историята на света се пренарежда. Това, което до този момент е изглеждало непоклатимо, непроменящо се, стабилно, търпи промяна. Тази промяна ще засегне икономиката, финансовите и политическите системи и властовите структури. ⠀

Голямото  се вижда от разстояние, но  резултатите от тези тектонични движения няма да видим веднага.

Януари е предвестник на промените, които ще настъпят в живота ни. Тази седмица е важна и значима, необходимо е да насочим фокус към себе си и да се захванем с преструктуриране на собствения си свят: в личните взаимоотношения, в семейството, на работното място, както и в информационното пространство. Областта на проявление е индивидуална, важно е да различим контурите на бъдещето.

ОВЕН

През тази седмица наблюдавайте събитията, които идват към вас. Ако сте стартирали нови проекти, то работете по тях. Динамиката и ентусиазма при вас са силни, желанието да промените живота си също. Тези от вас, които все още търсят посоката на движение през новата година, могат да освободят пространство като се заемат с довършване на започнати проекти или дейности, финализиране и слагане на край на съществуващи отношения. Новолунието в знака на Водолея ще отвори нови, по-добри възможности пред вас в периода след 25-ти януари. Все по-ярко и силно ще усещате необходимостта от преструктуриране на вашата основна дейност. Съвпадът от планети в знака Козирог е в дома на вашата кариера. Тук ще получите първите знаци, които ще определят курса ви на движение.

ТЕЛЕЦ

Празничното настроение при вас ще продължи и през тази седмица ако съумеете да се настроите към красотата на живота, любовта и забавленията. Очакват ви приятни  изненади от хората, които ви обичат. Това може да са новини или разговори с вашите деца или любими хора, които ще увеличат усещането ви за щастие. Относно кариерното ви развитие вашите проекти бързо се придвижват напред. Насочете вниманието си към взаимодействието с вашите партньори-лични и делови. Напрежението в тази сфера продължава. Уреждане на финансови отношения, разплащане на задължения или нови предложения ще разместят пластовете във финансов аспект. Бъдете премерени в харченето, избягвайте финансовите рискове. Направете си внимателен разчет.

БЛИЗНАЦИ

Силна и значима седмица за вас, която измества акцента върху вашите взаимоотношения или активност в посока себеизява и покоряване на нови сцени. Марс, планетата на действието, но и на конфликта навлезе в дома на отношенията ви -лични и делови. Тази област може да се превърне в бойно поле ако се поддадете на разрушителната страст в тази планета. От друга страна ще се наложи да направите съзнателен избор относно партньорите в живота ви. Бъдете толеранти и овладявайте вътрешните конфликти и неудовлетворения ако искате да запазите дадено партньорство. За други това е силен период за овладяване на собствената територия и позиции с цел установяване на правилни граници. За да направите правилни избори ще ви помогне следния факт: вашите истински партньори са тези, които ви дават своята подкрепа-физическа, морална, финансова.Р

още от Хороскоп