нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 13-ти до 19-ти септември

Снимка: Shutterstock

През тази седмица продължете с това, което започнахте през предходната. Ако не сте предприели конкретни дейстия в посока създаване на нещо ново, стартиране на нова дейност, то през тази седмица можете да го направите.

В периодът до 22-ри септември имате прекрасната възможност да внесете важни преобразования, подобрения в начина си на живот, работа, взаимодействие със служители, колеги. Знакът Дева е свързан със здравето.

Не е тайна, че начинът на живот и работната заетост влияят пряко върху здравето. Сега е моментът да се направят профилактични прегледи, да се обърне внимание на храненето, физическата активност. Всяко действие в тази посока ще се отрази на здравето през идващите есенни и зимни месеци.

Септември месец носи в себе си невероятни възможности за промяна, преструктуриране на дейността и ефективни действия.

През тази седмица започва събирането на „плодовете“. Енергията е такава, че ще подтиква човек към последни ефективни действия за реализиране на започнатите цели. Енергията, виталността и засилената волята ще  насочват  действията  в избраната посока.

Ефективността ще бъде подобрена от водене на преговори, договаряния, научаване на нова информация свързани с целите, стабилизиране на финансите и стремежи към нови източници. 

От 26-ти септември до 20-ти октомври Меркурий, който отговаря за работата е ретрограден. В периодът на ретроградност не се препоръчват: подписване на договори, започване на нова работа.

През седмицата е засилен стремежът  към търсене на сигурност и стабилност в една или друга област. За мнозина работата ще се превърне в основен фокус, преструктуриране, подреждане и решения на въпроси свързани с организацията с цел оптимизиране и подобрение.

ОВЕН

През тази седмица ако действията, които сте предприели дават добри резултати, то продължете с избраната посока. С лекота ще постигате това, което сте си поставили като цел, стига да не се отклонявате от посоката. Предложенията за нещо ново в посока работа или нови източници на доходи няма да липсват, но от вас се изисква бдителност и точна преценка. В първите дни от седмицата човек лесно може да се заблуди. Финансовото ви положение се стабилизира, но не  предприемайте твърде големи рискове. Някои от вас ще получат внезапни постъпления, морална или парична награда за положените усилия. Силна седмица за водене на разговори, преговори свързани с целите ви. Това е  седмица, в която можете ясно да заявите себе си и намеренията си. Все още  ако имате стари неразрешени конфликтни ситуации с вашите постоянни партньори, то сега с повече дипломатичност ще внесете баланс и ще постигнете споразумение. А за тези, които търсят нови партньори  перспективите са прекрасни. В периодът до 25-ти септември можете да стратирате нова дейност, бизнес, нов проект.

ТЕЛЕЦ

Изненади, неочаквани предложения могат да ви накат да промените плановете си. Седмицата е силна, а  периодът докато Слънцето транзитира в знака Дева носи положителна и подкрепяща ви енергия. Важно е да бъдете инициативни. Силен период  за  тези от вас, които се занимават с творческа дейност, предприемачите, собствениците на бизнес. Делата ви се движат в хармония с целите, които сте си поставили. В друг аспект ако сте насочили енергията си към това, което обичате, харесвате или предприемете дейстия, то вие можете смело да се надявате на успех в бъдеще. Това, което стартирате ще дава резултати в близките две години. Лесно можете да хармонизирате средата, в която работите чрез диалогичност, компромисни решения или водене на разговори. Въведете промените, които искате, това ще ви донесе спокойствие и удовлетворение. За някои от вас периодът на почивка, забавления или основни задължения свързани с деца, продължава.

БЛИЗНАЦИ

Въпреки, че септември носи предизвикателства за вас, то през тази седмица можете с лекота да постигате това, което искате. Въздушната енергия представена от Юпитер във Водолей, Меркурий във Везни носи доза щастие и късмет, положителни и внезапни изненади. Информацията е водеща и направляваща действията ви. Силна седмица да довършите започнати ремонтни дейности в дома ви, уреждане на имотни и наследствени въпроси, покупка на дом или  най-общо да си осигурите една здрава опора чрез дома и сигурността, която идва от там чрез подкрепата и хармоничните отношения с членовете на семейството ви. Една част от вас могат да посветят септември месец на почивка. Необходимо ви е преди всичко спокойствие, за да можете да продължите и да вложите пълноценно енергията си в работните си ангажименти. Тези от вас, при които  обстоятелствата ви го позволяват през тази седмица може да отделите повече време за уединение или занимания с дейности, които ви носят голямо удовлетворение, творчески планове и проекти. Настроението ви през тази седмица постепенно ще се увеличава, възможност за ново запознанство, романтична връзка ще усилят положителните емоции.

още от Хороскоп