нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 14 до 20 декември

Shutterstock

Знакови събития през тази седмица, която започва  с новолуние на 14. декември в знака на целите и постиженията Стрелец, придружено от пълно слънчево затъмнение. И двете събития - новолунието и слънчевите затъмнения се характеризират с поставянето на ново начало.

Затъмненията на Слънцето и Луната са циклични явления, които следват своята закономерност като дават възможност за приключване на едни и стартиране на нови етапи от живота на един индивид, една нация, на човечеството като цяло.

Тези природни явления, които са били използвани от астролозите от най-дълбока древност, могат  да се разглеждат  като една прекрасна възможност  да използваме небесните енергии, за да стартираме даден процес или да  приключим и да се освободим от стари поведенчески модели и програми. Затъмненията на Слънцето приветстват новите инициативи, отварят врата към нова реалност. 

Затваря се врата към миналото и се отваря  врата към бъдещето.

През седмицата Сатурн и Юпитер ще преминат в знака на бъдещето, пробуждането, новото, различното - Водолей. Те ще поставят началото на въздушната ера. Преходът към въздушната стихия ще се приеме като свежа глътка въздух, като освобождение, свобода!

Срещата на двете планети ще активира кралският съвпад на 21-ви декември, което ще ни позволи да наблюдаваме едно от най-знаменателните събития в християнската история – т.нар. Витлеемска звезда. В същия ден слънцето преминава в знака Козирог и поставя началото на зимното слънцестоене. През седмицата  активни ще бъдат темите,  свързани с образованието, пътуванията, информацията и нейната истинност, философията, религията, мъдростта, които от своя страна формират мирогледа на самия човек.

ОВЕН

 Знаете какво искате, а сега можете и да го постигнете. Мнозина от вас са заели стартова позиция, заложили са своите цели, предстои период на реализиране. Увереността ви нараства, а заедно с нея и вашите амбиции. Ако досега сте срещали сериозни препятствия, то това е показателно,че трябва да смените посоката. Някои  ще се ориентират към нови хоризонти и излизане от познатите граници. Силен период за уреждане на юридически дела, съдебни спорове и решения. За други това е времето за полагане на изпити, довършване на висше образование или взимане на решения, свързани с бъдещи обучения. Вашата обществена популярност  се увеличава, социалният  статус и служебните ви дела ще се  канализират и структурират, но не без влиянието на кръг от ваши приятели или влиятелни личности. Все още съществува опасност от конфликтност с колеги или шефове.  Необходима е умереност във финансовите рискове. Търсете компромисни решения, това ще повлияе положително на финансовото ви положение.

ТЕЛЕЦ

Седмицата е силна и значима за вас. Трансформиращият период, през който преминавате, изисква от вас  адаптивност и устойчивост, за да защитите  интересите и притежанията си. Ако сте избрали посоката, ще успеете да поставите основите на съвместна дейност, която ще дава добри финансови резултати в бъдеще. Границите пред вас се разширяват, възможностите се увеличават. Разширяване и нови цели, това е основната насока за един по-дълъг период от време. Възможно е да се повтори ситуация, свързана с вашите взаимоотношения - лични и делови. Имате шанса да поправите минали грешки, които ще доведат до сериозна  трансформация и в двете страни. Постарайте се да стабилизирате тези връзки, които са се доказали във времето. Отворете се към получаване на подкрепа, а тя ще дойде във всяко направление: физическа, финансова и морална. Изчистете стари задължения и дългове.

БЛИЗНАЦИ

Финална седмица през която в максимална степен можете да повлияете на вашите взаимоотношения лични и делови. Има предпоставки за стабилизиране на съществуващите отношения или изграждане на нови по-престижни, които ще бъдат предпоставка за вашето благополучие за дълъг период от време, в личен или професионален аспект. Ще се наложи да правите компромиси, тъй като вашите цели и тези на партньорите ви могат да се разминават. Предстоят развръзки, които са следствие от минали ситуации. Това е седмицата, в която ще се радвате на всяко усилие, което сте проявили през годината. На работното място бъдете внимателни, възможно е да се чувствате неразбрани.  Избягвайте конфликтите с вашите шефове или колеги, възможни са интриги, които ще повлияят на имиджа ви. Погрижете се добре за здравето си.

още от Хороскоп