Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 14 до 20 октомври

Снимка: Shutterstock

Първите дни от седмицата ще бъдат повлияни от пълнолунието в знака Овен. То поставя на преден план необходимостта от проверка и трансформиране на отношенията, важността на компромисите, но и умението за налагане на здравословни граници. Значима седмица, в която много събития и най-вече тези, които са свързани с партньорствата, ще получат развръзка.

В по-голяма степен повлияни от пълнолунието ще бъдат родените през втора и трета декада представители на знаците: Овен, Рак, Везни и Козирог. Венера, владетелката на партньорствата и финансите и Меркурий, отговарящ за комуникация, договорните отношения са в знака Скорпион. Този факт ще определя основната насока в продължение на месец и половина, тъй като от 31-ви октомври до 21-ви ноември Меркурий ще бъде ретрограден в знака Скорпион.

Периодът е подвластен на трансформация и пренастройка на ценностната система, която ще внесе промяна в отношенията и партньорствата, търсене на сигурност, създаване на нови отношения, които ще повлияят върху паричните потоци. Желанията са наситени, стремежа към постигане на целта на всяка цена е силен.

ОВЕН

Новата седмица е силно повлияна от пълнолунието, което е във вашия знак. Ако имате неизяснени казуси в отношенията с партньорите ви, лични или делови, то сега те могат да се проявят в най-голяма степен. Всеки конфликт ще се отрази на емоционалното ви състояние. Обмислете добре, проведете разговори, бъдете отворени към това да правите компромиси ако искате да запазите отношенията, които са стойностни. В друг аспект сега е момента да сложите край на тези взаимоотношения, които са изчерпали своята форма. Бъдете уверени, но не агресивни, доверете са на силната си интуиция и вземете правилни решения. През тази седмица вие сами определяте посоката на събитията. Конкуренцията към вас е голяма, а апетите са силни, пазете гърба си! Бъдете внимателни с личните си финанси, погрижете се добре за тях и избягвайте необмислени покупки. Движите се в посока увеличаване на приходите, но това би могло да стане по-успешно ако имате подкрепата на вашия партньор.

ТЕЛЕЦ

Пълнолунието ще активира процеси, започнали преди време, възможно е те да са свързани с вашата основна дейност или начин на живот. Неудоворението ви от ситуацията, в която сте и желанието ви за свобода и промяна ще бъдат акцент, а това ще внесе сериозни колебания в отношенията ви с партньорите ви. Преценете какво искате и действайте според това, което сте решили. Насочете вниманието си към разширение, подобряване и стабилизиране на финансовите доходи, периодът е все още силен и ви подкрепя. В друг аспект можете да бъдете щедри да възнаградите себе си с материална придобивка, за която мечтаете. Ако ситуацията в живота ви е неудовлетворителна и имате усещане,че не е справедлива, вземете важно решение и променете обстоятелствата. Преди това е добре да се възползвате от факта, че периодът е подходящ и подкрепящ ви за провеждане на разговори, диалози, срещи и преговори с цел отстояване на собствената ви позиция. Избягвайте конфликтите и агресивното отношение най-вече на работното си място и в отношенията с партньорите. Бъдете дипломатични, смели и се защитете.

БЛИЗНАЦИ

Октомври е един прекрасен месец за вас, въздушни представители на зодиака. Периодът е силен за творческите личности, за собствениците на бизнес, за спортистите и занимаващите се с политика. Пълнолунието ще ви настрои да помислите за бъдещето си, макар то до известна степен да бъде в конфликт с интересите на децата ви или любимите ви хора. Все още сте магнит за противоположния пол, ако нямате връзка, сега с лекота можете да започнете такава. Въпреки това главата ви е пълна с идеи свързани с едно по-далечно бъдеще, с финансови дела, идеи за нови пътешествия или нови знания. Плановете ви и целите ви търпят промяна. В същото време знаете какво искате, важно е да подредите мислите си и да се задействате. Дори и да възникнат пречки, вие лесно ще ги преодолеете. Ключовите думи за вас за този период са: лекота и щастие, възползвайте се в максимална степен.

още по темата
още от Хороскоп
19
Неделя
Януари