нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 15 до 21 април

Снимка: Shutterstock

Луната нараства и се увеличава, предстои Пълнолуние в знака на хармонията, баланса и партньорствата - Везни. Всяко нещо, което се започне на растяща Луна, има тенденция към увеличаване и растеж.

Седмицата е подходяща за започване на нови проекти и дейности.

Основната насока ще бъде свързана с работни процеси, тяхната организаци, въвеждането на ред в дейността, партньорските отношения и внасянето на баланс в тях, а така също и финансовите въпроси свързани с партньорски отношения, уреждането на кредити и задължения.

Задълбочените анализи, научаването на нова информация, практичността и придобитата опитност ще бъдат водещи.

В дните около Пълнолунието, от 18 до 21 април е необходима максимална концентрация, търпение, толерантност, защото емоционалността и импулсивните реакции са засилени.

Особено внимание е необходимо да проявят родените в третата декада представители на знаците: Овен, Рак, Везни и Козирог, а така също и родените през първата декада представители на: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей.

Високата инициатива и действията в избраната посока през периода ще окажат въздействие през цялата година.

ОВЕН

За вас се очертава една изключително силна и активна седмица. Ако не сте започнали новите си проекти, то през тази седмица можете да го направите. А ако вече сте завъртяли колелото, основната вълна е свързана с организиране на дейността, въвеждането на ред в ежедневните ви задачи, а това ще се отрази благотворно на атмосферата на работното ви място. Седмицата е подходяща за провеждане на разговори, подписване на договори, обмен на информация и активни действия, които ще окажат сериозно въздействие върху кариерното ви развитие, делови партньорства и личен живот. Социалната ви активност расте, но все още се налага да бъдете предпазливи и да избягвате рисковете свързани с управлението на вашите финанси.Чрез основната си дейност или чрез други допълнителни, можете да увеличите доходите си. Около дните, свързани с Пълнолунието напрежението между вас и постоянните ви партньори може да се увеличи. Избягвайте агресивното поведение, не бъдете прибързани и потърсете компромисни решения. Съществува опасност от разрушаване на взаимоотношения, което може да се отрази на работните ви отношения. Доверете се на вътрешния си глас, на силната си интуиция и смело направлявайте живота си в избраната от вас посока.

ТЕЛЕЦ

Основната линия на седмицата е свързана с работни ангажименти и уреждане на партньорски отношения. Изключително благоприятни са първите дни от седмицата за тези, които имат собствен бизнес, за творческите личности, спортистите и занимаващите се с политика. Изпълнени сте с увереност и сили, вдъхновени сте от желанието за свобода и промяна в живота ви. Получавате подкрепа от силни личности и приятели.  Ако възникнат конфликти, причина може да бъде ваше прибързано поведение. Планетните влияния ще ви карат да бързате и да бъдете по-активни, Уран ще ви направи по-нервни и неспокойни. Овладейте тези състояния, защото могат да внесат сериозни нарушения във вашите взаимодействия с околните. Занимания като фитнес или йога могат до голяма степен да ви хармонизират. Насочете вниманието си към членовете на вашето семейство, деца или към любимо ваше занимание.Погрижете се за здравето си. Контактите с природата ще внесат обновление в душата ви.

БЛИЗНАЦИ

Динамична и активна седмица. Ако все още не сте поставили началото, то през тази седмица е удачно да предприемете действие в посока реализиране на вашите намерения. Имате енергията, импулса и волята за промяна. Това, което започнете ще зададе и основната линия за цялата година. Канализирайте енергията си и я вложете в подходяща дейност. Можете да преодолеете всяко предизвикателство, опитайте се вие да насочвате събитията. Чрез уменията ви да бъдете изобретателни и гъвкави в общуването, съобразителни, чрез репутацията, която сте си осигурили, можете да постигнете добра позиция в колектива или по-високо обществено положение. Бъдете уверени, следвайте приоритетите си и отстоявайте интересите си. Повод за напрежение могат да бъдат ангажименти, свързани с дома, семейството или родител, но това е нещо, което е необходимо и е ваша отговорност.

още по темата
още от Хороскоп