нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 15 до 21 февруари

Shutterstock

Последна седмица на ретроградното движение на Меркурий. Новолунието от предходната седмица, което беше в знака на прогресивният, иновативен Водолей, задвижи вълната на промяната. Желанието за нещо ново и различно е силна, но в същото време поради ретро-Меркурий се налага известен застой. Това е седмица на изясняване, добавяне на последни щрихи към проектите, които могат да бъдат стартирани успешно след 22 февруари.

И през тази седмица е активен съвпадът на множество планети в знака Водолей. Напрежението е силно, импулсивното поведение трудно бива овладявано, а множество неочаквани ситуации допълнително ще усложняват обстановката.

Цялата 2021 г. ще бъде белязана от напрегнатото взаимодействие между две водещи планети - Сатурн и Уран. На 17 февруари е тяхната точна квадратура, която ще задвижи ключови въпроси, свързани с работни процеси, непредсказуеми и разрушителни събития.

Новаторът Уран срещу консервативният Сатурн, който се намира в прогресивния знак управляван от Уран, Водолей - тази позиция ще генерира промени, които в по-голямата си част са за добро. В същото време фиксираните знаци, в които се намират двете планети ще се съпротивляват на промените. Кой, кое, какво ще надделее? Въпрос, чиито отговори ще се изясняват във времето!

ОВЕН

През тази седмица фрустрацията, която ще усещате е от силната енергия и ентусиазъм за действие, които са ви обхванали. Но, събитията, които ще се активират, ще ви накарат да забавите темпото и да изчакате до следващата седмица, когато успешно ще можете да стратирате важни проекти. Влиянието ви в колектив или пък група съмишленици продължава да расте. Средата ви на съществуване и най-вече приятелските ви отношения се променят, връщане на хора от миналото или слагане край на изчерпали своето време отношения. Тези от вас, които са положили усилия и повече труд в своята дейност през минал период могат да разчитат на по-добри финансови резултати. В друг аспект не се предоверявайте и не инвестирайте в неясни идеи, може да загубите. Продължава процесът на структурни промени в колектива или организации - това могат да бъдат приятелски отношения или взаимоотношения на работното ви място, които определят финансовото ви състояние.

ТЕЛЕЦ

През цялата седмица вие може да диктувате условията и развитието на събитията. Няма да липсват изненади и внезапни ситуации, които могат да разклатят присъщото ви спокойствие.  Ситуации от минали периоди, свързани с приоритетните за вас теми, които засягат социалното ви положение, кариерно развитие или брачни отношения, изглеждащи неразрешими досега, могат рязко да се променят. Вашата задача е свързана с това да се  възползвате от създадената енергия и внесете обновление в посочените теми. Подходът и крайният резултат зависят от вас. Бъдете внимателни, преценете точно какво искате, а в следващата седмица може да предприемете конкретни действия.

БЛИЗНАЦИ

Въпреки благотворното влияние на  планетната аспектация е възможно плановете ви да претърпят промяна. Вашият планетен управител Меркурий все още е ретрограден. Не изпускайте от фокус основните си цели. Тази седмица се подгответе за действията, които ще предприемете през следващата. Насочете вниманието си към обединяване на усилията ви с подходящи съмишленици, партньори, влиятелни личности. Този подход ще ви помогне  да разширите хоризонтите си на развитие или да обедините целите си особено, ако търсите такива. Седмицата е подходяща за уреждане на юридически въпроси, договорни отношения, пътувания, както в страната така и в чужбина. Избягвайте финансовите рискове, движете се в посока стабилизиране на вашите финанси.

още от Хороскоп