нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 15 до 21 март

Shutterstock

Силна и необикновена седмица! Това е седмицата, която поставя край на цял шестмесечен период, краят на един астрономически цикъл, белязан от 12-те зодиакални знака, но и седмица, отваряща новите възможности за действие.

На 20-ти март точно на обяд е Пролетното равноденствие. Това е силен ден на постиженията и хармонията. Ден, в който Слънцето, което е основен източник на енергия влиза в огнения знак Овен. Овенът отваря вратата на шестте янски месеца в годината, месеци на засяването и активните действия. В продължение на цял месец ние ще получаваме сила, вдъхновение, искра и смелост, за да направим решителни крачки напред към реализиране на това, което сме си поставили като важни цели. Имахме цели шест месеца за размисъл, време е за събуждане от зимния сън!

Марс ще продължава своето движение през Близнаци. В действията ни ще има разум, мисъл, комуникация основана на знанието и информацията. Периодът е силен за огнените и въздушни знаци.

ОВЕН

Силна седмица, в която ще можете да задвижите една част от събитията в желаната от вас посока, но друга част от тях е възможно да не се развият, както очаквате. Те са в отговор на минали ваши решения и действия. Ако сте наясно с целите си, действайте според начертаната посока, но ако все още се нуждаете от размисъл, посветете тази седмица на себе си, на почивката и оттеглянето от ежедневните задачи. Изчакайте да дойде рожденият ви ден, а след него навлизате във вашият слънчев период, време за активно действие. Слънцето ще освети ситуации, за които още нямате отговори или решения. В друг вариант силното и активно време за действие ще бъде след Новолунието в Овен на 12-ти април. През тази седмица можете да сбъднете ваша мечта, желание, но след преодоляване на препятствия, бъдете упорити, смели и предприемете правилните действия. Избягвайте импулсивни реакции, които са повлияни от лични чувства и настроения.

ТЕЛЕЦ

Седмицата е силна за вас, ако насочите енергията си към важните за вас цели. Почистете праха от проекти, които са забравени или сте изоставили поради други причини. Въпреки, че обемът ви от работни ангажименти е огромен, отделете време за изследователска дейност в областта на контактите, общуването и информацията. Периодът през който преминавате, ви дарява с изключителни възможности да въздействате върху източниците си на доходи в положителна посока. Това може да бъде и вид подкрепа от страна на влиятелна личност. Реализиране на ваша мечта, цел или в резултат от минали ваши действия също ще бъдат активни през седмицата. Наградите могат да бъдат поднесени под различна форма. Положителната новина, е че ако искате промяна на попрището си, през седмицата може да получите нови предложения. Повишената ви инициативност ще доведе до разширяване на влиянието ви. Интуицията ви е силна, тя ще ви покаже вярната посока.

БЛИЗНАЦИ

Запазете скоростта си на действие от миналата седмица. Вашата социална активност нараства, а заедно с нея и популярността ви. Резултатите, които можете сега да постигате са значими. Важното е да действате. Енергията на интелигентния Марс в Близнаци  прави човек изобретателен, а лично вас ви дарява с много виталност и ентусиазъм. По време на транзита на Марс в Близнаци( до 24-ти март) е добре да практикувате уменията за аргументация и защита на собствените си граници. Ако се налага да решавате спорове, да водите преговори, то това  е най-подходящото време. Основното е да се търси  аргумент в истината, а неопределящо в посоката, да бъде вашето себеутвърждаване. Силата на Марс в Близнаци е в подготовката на информацията. Попълнете резервите си със знания, четете, пишете. Чудесно време за учене, пътуване и общуване с приятели. През тази седмица може да се наложи да решавате важни казуси относно това как да продължите в бъдеще. Организирайте се и довършете неотложното.  

още от Хороскоп