нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 15 до 21 юни

Shutterstock

Атмосферата от миналата седмица запазва тенденциите за напрежение и неясноти и при това ще се добавят нови,  усложняващи фактори. Намаляващата Луна поставя акцент върху довършване и приключване на дейности. Меркурий, който е в знака на сигурността Рак, забавя движението си на 17 и 18 юни, а след това преминава в ретроградно движение, съчетано с Новолуние в Рак и Затъмнение. Някои събития ще утихват, за да наберат нова сила и да излязат на преден план още веднъж, когато наближи затъмнението на 21 юни. Напомням ви, че при затъмнения енергиите са много мощни, а преценката е силно затруднена.  В следващите няколко дни след затъмнението е добре да се избягват вземането на важни решения, генерирането на конфликти и агресивната среда.

При затъмнение, подтиснатите енергии бликват с голяма сила. Затъмненията могат да предизвикат внезапни събития, чиято цел е да внесат промяна в живота ни, да ни извадят от удобната зона на комфорт. Тези събития изискват сериозни трансформации с цел приключване със старото и даване път на обновлението чрез нови обстоятелства в живота ни.

Ще приключват процеси, започнали около затъмненията в периода 26 декември, 2019 г. - 10 януари, 2020, но ще се активират нови процеси. Слънчевото затъмнение ще сложи  край на един цикъл и ще подготви  новото начало на следващия цикъл. Това е един силен период за освобождаване от лична, родова и колективна карма.

ОВЕН

Ако не се поддадете на контрола на емоциите си и склонността към прибързани решения, през седмицата ще можете да владеете ситуацията. Насочете вниманието си към търпението и запазване на стабилните структури, които сте създали досега. Активни действия, започване на нови проекти не ви се препоръчват. Забавено движение на Меркурий, в съчетание с мъглата от затъмненията ви насочват към довършване и приключване на задължения, договорни отношения, взаимоотношения. Бъдете максимално концентрирани при шофиране, водене на делови разговори и уточнения. В дните около Новолунието, напрежението може да се повиши. Към вас ще се върнат стари ситуации, засягащи семейни отношения, недвижима собственост, отношения с родители. Все пак не изпускайте от фокус основните си цели. Погрижете се за стабилността на финансовото си състояние. Бъдете умерени в разходите, а прекалените  разточителства могат да доведат до бъдещи затруднения. Ориентирайте се към откриване на  нови източници на доходи.

ТЕЛЕЦ

Седмицата ще ви настрои към занимания, които са свързани с познати за вас „води“. Водещата тема, която ще се развива в един по-дълъг период от време е свързана с приоритетите ви, постигане на желаните доходи, активиране на нови източници, но и най-вече запазване на стабилните структури. Засиленият информационен поток ще насочи вниманието ви към нови възможности, свързани с научаване на информация, преразглеждане на договорни отношения, възстановяване на стари контакти, срещи с нови личности, които могат да ви покажат нова посока в живота ви. Все пак, бъдете предпазливи, информацията е огромна, замъгляването и неяснотите около развитието в бъдеще, в съчетание със стационарен Меркурий, препоръчват да се вслушате в своята интуиция и да не избързвате с крайни решения. Бъдете активни в приключването на задачи от минали периоди, а така също се освободетеа от контакти и взаимодействия, които ви ограничават.

БЛИЗНАЦИ

Слънчевият период, който при вас се активира след рождения ви ден, ви дарява с прилив на енергия, ентусиазъм, позитивизъм, желание за промени. Все пак не пренебрегвайте факта, че преминавате през коридор, създаден от затъмненията, бъдете умерени, овладейте склонността си към взимане на прибързани решения най-вече в дните около Новолунието. Меркурий, който е ваш планетен управител, забавя движението си, което ще се отрази със забавяне на менталните процеси. Отделете време и подредете мислите си според посоката, в която искате да се движите макар и на този етап тя все още да не е ясна. Огледайте живота си досега, оценете това, което ви е донесло успех и ви е извело напред, а останалото пуснете. Изчистете всички мисли, които ви пречат да имате живота, който искате. Намирате се в период на сериозна пренастройка.  Можете да преодолеете всяко предизвикателство, опитайте се вие да насочвате събитията. Чрез уменията си да бъдете изобретателни и гъвкави в общуването, съобразителни, чрез репутацията, която сте си осигурили, можете да постигнете добра позиция в колектива или по-високо обществено положение. Бъдете уверени, следвайте приоритетите си и отстоявайте интересите си.

още от Хороскоп