Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 16 до 22 април

100

Снимка: Shutterstock
 

С напредването на април се засилват силовите вибрации в характера на месеца. Искаме и очакваме повече – от себе си, от другите.

Преди това, в средата на април залагаме на картата с хубавите дни и успешните начинания.

Между 16 – 18 и на 22 април повечето от нас са завладени от еуфорията на авантюристичния дух. Това са дати, изпълнени с движение, пътувания. Пътешествията примамват и ни подкокоросват да не си гледаме работата, а приложенията и списанията, рекламиращи далечни места и красиви природни картини.

Както става ясно, периодът не е от най-продуктивните: очакват се затруднения за бизнес и за професионална изява.

Овен – Вие сте яхнали вълната на предизвикателствата. Отварят се възможности за пътувания, за проектиране на пътешествия, които ще се осъществят след време. Специално около 18 април подобни идеи и тяхното обсъждане ще ви спестят напрежението по един професионален проблем, който ще се реши от само себе си.

Телец – Време е да стъпите здраво на земята. Околните ви подават ръка за съвместни действия. Трябва вече да сте се убедили, че самостоятелните акции не са успешни. На 16 април получавате предложение или участвате в обсъждания, които отварят нови врати пред вас в сферата на професионалното.

Близнаци – Моля, не поемайте никакъв риск. Това не е вашият силен месец. Ако има нещо, с което бихте могли да се заловите без да ви е грижа за притеснения и съмнения, то това е обсъждането на възможностите за пътувания през лятото. Така разсейвате мислите си, успокоявате се и не правите грешни стъпки.

още от Хороскоп
19
Събота
Януари