нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 16 до 22 август

Shutterstock

Силна седмица, в която основната насока ще бъде постепенното възстановяване на работния процес. Това е седмицата, в която все още можете да активирате нови проекти, да започнете нова дейност или да подновите съществуващи дейности чрез преструктуриране, подобрения, разширение. Това е седмицата, в която почивката е към своя край, а работните процеси стават все по-значими и определящи ежедневието. Късно вечерта на 22-ри  август слънцето, основният източник на енергия ще премине в земния знак Дева.

Огнената стихия на Лъва и неговите последни дни на управление, в съчетание с аналитичният  Марс в знака Дева  ще усилят желанието за действие в посока сигурност, заземеност в унисон с най-добрите лични   качества.  Силното присъствие на водещи планети в стихията Земя  ще подкрепят всяко ново начинание с намерението то да достигне до реализация в материален аспект. Всичко е разумно в зодиака.

ОВЕН

След активния период на почивка през тази седмица по естествен начин ще пренасочите енергията си към вашата основна дейност. До 23-ти септември в тази област от живота си можете да направите съществени подобрения, да предприемете активиране на нови проекти, стартиране на нови дейности или разширяване на съществуваща дейност. Седмица, в която можете чрез правилните действия да стабилизирате всичко, което сте започнали през изминалия период. Ако имате нарушени взаимоотношения с вашите партньори лични или делови, то Венера във Везни ще ви помогнете да ги изгладите и хармонизирате. Бъдете настроени към компромисни решения. Не са изключени положителни изненади от тяхна страна към вас. Погрижете се за здравето си, добре ще ви се отразят здравословен  режим на хранене, промяна в начина ви  на живот или активни спортни занимания.

ТЕЛЕЦ

Конфликтността и напрежението постепенно ще затихват. Месец август не е от най-благоприятните за вас, но всяка ситуация, която ви създава душевен и емоционален дискомфорт носи своите полезни уроци. Желанието ви за промяна в една или друга област от живота ви, което е активно от доста време, се нуждае от преосмисляне и още време. Непредвидени и внезапни ситуации могат да внесат известен емоционален дисбаланс, но няма да липсват  приятни изненади и моменти.  През тази седмица може да вземете важни решения, свързани с вашата основна дейност, начин на живот или финансово положение. Все още имате възможност да направите съществени промени, но ако не сте наясно, с посоката изчакайте. След 7-ми септември ще можете много по-лесно да постигнете това, което искате.  Сега можете да се дистанцирате от обичайното, от работни ангажименти от домашни задължения като се отдадете на любимите си занимания или  си вземете заслужена почивка. За други това е период на размисъл, свързан с преоценка на посоката  и вид подговка в изграждане на стратегия за нови действия с дългосрочен отзвук.

БЛИЗНАЦИ

Седмица на активна дейност свързана със съществуващи работни процеси или поставяне на ново начало, ново поприще, проект. Социалната ви активност се повишава и може да бъде положително повлияна от водене на преговори, сключване на договорни отношения, които ще ви гарантират по-високи позиции. През тази и следващата седмица до голяма степен вниманието ви ще бъде ангажирано с решаване на допълнителни казуси свързани с вашето семейство, дом, недвижима собственост, родители и отговорности свързани с тях.  За други представители това е период, в които комфортът и опората на дома и семейството ще ви подействат стимулиращо и подкрепящо ви към осъществяване на по-високи цели. Ако сте отворени към промените, то обновлението, което настъпва в тази област от живота ви ще внесе положителна пренастройка. Нови хора и обстоятелства ще бъдат генератори към промяната.

още от Хороскоп