нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 16 до 22 декември

Shutterstock

Започва една от най-значимите седмици през тази година. Последната ефективна и работна седмица, а след нея се зареждат празничните дни. Настроението е позитивно, а отношението към живота оптимистично, но в същото време това е r  времето за равносметка и анализ на изминалата година. Годината, която идва, ще наложи и постави пред нас необходимостта  от прилагането на цялата придобита практическа опитност и като следствие от това - постигане на резултати и преминаване през изискванията на времето. През  целия месец декември е важно човек да определи  за себе си онези опори, благодарение на които ще може или да обърне Земята, или поне да остане на нейната повърхност. През цялата 2020 г. ще "изпращаме доклади" и ще "получаваме сертификати"  от Вселената. Декември отваря този период на отчитане. Дава ни възможност, докато не стане късно, да завършим нещо, да очертаем нещо, да мислим за нещо, да започнем нещо, да разрешим нещо.

През тази седмица работният режим продължава, сделките се движат в определената посока, темпото се забързва за довършване на поети задачи, проекти и отговорности. Но това е и седмица на коледните партита, забавленията и изненадите.

Седмицата за различните зодии:

ОВЕН

За вас тази седмица е наситена с положителни събития, но акцентът ще бъде  най-вече в обастта на работните ви ангажименти и задължения. Дните през тази седмица са подходящи да довършите започнати дейности или да въведете ред в новите си начинания. Това е времето, когато към вас идват заслужени награди, повече финансови приходи или допълнителни работни проекти. С правилното поведение и действие можете да завършите годината успешно и да поставите стабилни основи за идващата. През тази седмица са възможни конфликтни ситуации с вашите партньори, лични или делови. Търсете  компромисните  решения, това ще се отрази в положителна посока и на вашите финанси. Получаването на признание в обществен и личен план е лайтмотива на целия месец декември.

ТЕЛЕЦ

И през тази седмица продължава противоборството и отстояването на вашите собствени позиции. Продължава напрежението в личните и професионални партньорски отношения.  Поводите могат да бъдат от финансово естество или поради недостатъчно внимание, неразбиране от ваша страна към партньорите ви. Намерете време и обсъдете бъдещето на  взаимоотношения си. Дипломатичното и далновидно отношение ще даде положителни резултати в бъдеще. Ако искате празничните дни да преминат добре и да се радвате на добро настроение, то сега е необходимо да възстановите равновесието. Добре ще ви се отразят планове, свързани с пътувания в чужбина.

БЛИЗНАЦИ

Активността ви в професионално отношение и ангажиментите ви се увеличават. През тази седмица се нуждаете от довършване на най-неотложните задачи. Внесете баланс, бъдете последователни и разпределете внимателно времето си. Цялото напрежение може да се отрази на здравето ви. Отделете време за себе си, за любимите ви хора, за нещата, които обичате. Внасянето на свежа нотка ще ви се отрази добре. Дните ви носят добри финансови възможности: нови източници на доходи или подобряване на финансовото положение чрез подкрепа от страна на вашите партньори. Особеност: можете да получите приятна изненада от място, откъдето най-малко очаквате.

още от Хороскоп