нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 16 до 22 март

Shutterstock

Това е последната седмица преди Новолунието в първия зодиакален знак Овен, което ще бъде на на 24 март. Дотогава дните са подходящи за финализиране и приключване на започнати проекти от минал период. Това е последна седмица не само за лунния месец, но и за изминаващата една астрологична година, която започва с първия знак от зодиака Овен и приключва с Риби. Дните през тази седмица са подходящи за преосмисляне, Меркурий вече се движи директно, но все още през знака Риби.

Изисква се необходимост от поемане на лична отговорност към здравето, ограничаване на контактите, избягване на негативни, крайни емоционални състояния и паника. През тази седмица в дните от 17 март, планетите свързани с кармата, уроците, миналото и действията ще направят среща в знака Козирог.  Дните до 24 са дни на трансформация и промени. Старите структури, финансови или политически се променят бързо, давайки място на нещо ново. Намираме се във важен етап от своето развитие, което ще се отрази на социалният ни статус, кариера, а така също и в личен план.

ОВЕН

Седмицата ви дарява с прилив на енергия и ентусиазъм, но в същото време е необходимо повишено внимание. Конфликтността и напрежението при вас са в критична точка. От 20-ти март Слънцето премина във вашия знак на управление, Овен. Пред вас се открива нов период на обновление и  действие, но най-вече след Новолунието в Овен, което е на 24-ти март, а в максимална степен след рожденият ви ден.  През тази седмица насочете вниманието си към приключване и финализиране на започнати проекти, поети ангажименти, дейности  Движете се в посока запазване и стабилизиране, всяка грешна  стъпка ще води до разрушения. Доверете се на интуицията си и придобития опит и отделете време, за решения, свързани с вашето кариерно развитие и социален статус за в бъдеще. Седмицата е благоприятна за решаване на юридически въпроси, определяне на бъдещи цели, образование и изпити, отношения с чуждестранни партньори. Избягвайте импулсивни постъпки и решения, взети под влияние на гняв. Бъдете максимално внимателни във финансовите операции. Нека рисковете ви бъдат премерени. Настъпва промяна в основните ви приоритети.

ТЕЛЕЦ

През тази седмица активни ще бъдат процесите, започнали в предходната. Голяма част от тях  се активираха преди една година, но сега отново ще ви напомнят за себе си. От вас се иска да вземете нови решения, свързани с  развитието ви. Усилва се вътрешният конфликт във вас - борба между старата ситуация и промяна към новото. Ако нещо е изпълнило предназначението си във вашия живот пуснете го, а ако е важно и значимо, постарайте се да го запазите като направите известни компромиси.  Уреждане на финансови въпроси или наследствени дела, може да увеличат напрежението ви. От друга страна вашето финансово положение се подобрява. Това може да ев резултати от положени усилия в минал период или от подкрепа на  влиятелна личност. Положителната новина е, че ако искате промяна на попрището си през седмицата може да получите нови предложения. Повишената ви инициативност ще доведе до разширяване на влиянието ви. Интуицията ви е силна, тя ще ви покаже вярната посока.

БЛИЗНАЦИ

Желанието ви за промяна е силно. Засилва се намерението ви  да промените живота си, да сбъднете ваша мечта. Засега се налага да изчакате и преосмислите целите си. Априлще ви предостави нови  възможности и решения. В тази последна седмица преди Новолунието в Овен, седмица на финализиране, за някои ще приключи един етап от живота ви. Събитията следват своя собствен ход, а някои от тях не зависят от вас. Въведете ред във финансите си и в договорните отношения с партньорите си. През седмицата ще получите благоприятна и неочаквана подкрепа. Ново запознанство или човек от миналото ще се появи с предложение, което може да промени посоката ви в бъдеще. Направете анализ на своята основна дейност до тук. Използвайте натрупани знания, опит и се вслушайте в интуицията си, за да можете да изберете посоката. На работното място все още има неясноти и не всичко е така, както ви харесва. Насочете усилия към утвърждаване на авторитета, анализирайте досегашната си дейност и внесете необходимите промени в бъдеще. Това ще ви донесе гарантиран успех в кариерното развитие.

още от Хороскоп