Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 16 до 22 октомври

100

Снимка: Shutterstock

Седмицата е под знака на Меркурий. Той променя своята зодиакална територия и очаква да получи помощта на транзитиращото Слънцето:

Този факт и още други звездни фактори подсказват, че бизнес ситуацията през седмицата обещава да е знаменателна.

Авторитетите съхранят, дори подобрят своите позиции. Интелектуалната дейност и способности получават висока оценка.

На 16, 18, 19 и на 22 октомври ще отхвърлим много работа. Не пилейте силите си за незначителни неща. Съсредоточете се върху онова, което е най-важно за вас или развивайте дейност, на която смятате да разчитате в бъдеще.

Овен – Покажете увереност. Сигурна съм, че отново, за пореден път през тази година, може и трябва да разчитате на късмета си. Той ще ви посети, ако вие положите усилия да подскажете на заобикалящите, че не се отказвате нито лесно, нито бързо.

Телец – Пазете парите си. Мислете как да ги инвестирате. На 18 октомври ще сте в състояние да вземете трудни, но правилни решения в защита на своя или на общия материален интерес. Вглеждайте се внимателно във всяка цифра и изяснявяйте нещата до последната подробност.

Близнаци – Да се надяваме, че търпението няма да ви изневери. То ще ви е необходимо през периода. Колкото и силни да смятате, че сте, ако прибързате и кажете онова, което мислите преди да му е дошло времето, няма да сте първи на финала.

още от Хороскоп
14
Сряда
Ноември