нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 16. до 22. септември

Снимка: Shutterstock

Тази седмица в най-положителна степен ще усетим благотворната енергия на знака Дева. Това е последната седмица на нейното владение и сега тя ще раздава своите дарове към тези, които устояха на трудностите, проявиха в максимална степен дисциплина, усилие и трудолюбие. През тази седмица започва събирането на плодовете. Енергията е такава, че ще подтиква към последни ефективни действия за реализиране на започнатите цели. Енергията, виталността и засилената волята, която усещат някои, ще води към насочване на действията в избраната посока, в добавка водене на преговори, договаряния, научаване на нова информация свързани с целите, стабилизиране на финансите и стремежи към нови източници. При други, седмицата и дните до края на месеца са ефективни за профилактични прегледи, грижа за здравето, диети, свързани с природосъобразен начин на живот, спортуване. Постепенно ще усетим занижаване на критичността в нас. На 14-ти септември Меркурий и Венера преминават в знака Везни, където ще се чувстват прекрасно. Взаимоотношенията ще се хармонизират, ще бъдем по-благосклонни да направим компромиси и да чуем друго мнение. Ще се насочим към красивото и естетичното. Постепенно се подготвяме за промяната на сезона и времето. На 23-ти септември Слънцето ще премине в знака Везни и ще постави началото на есента.

ОВЕН

Силната ви натовареност с работни ангажименти постепенно ще стихва през седмицата. Ще имате повече време за вашите лични или делови партньори. През тази седмица до голяма степен събитията зависят от вас. С лекота ще постигнете това към, което се стремите, а и финансовото ви положение се стабилизира, стига да не предприемате твърде големи рискове. Някои от вас ще получат морална или парична награда за положените усилия. Силна седмица за водене на разговори и преговори, свързани с целите ви. Това е седмица, в която можете ясно да заявите себе си и намеренията си. Влизате в период, в който ако имате стари неразрешени конфликтни ситуации с вашите постоянни партньори, сега с повече дипломатичност ще внесете баланс и ще постигнете споразумение. А за тези, които търсят нови партньори, перспективите са прекрасни.

ТЕЛЕЦ

Звездите са благосклонни към вас, както в личния ви живот, така и в работата. През тази седмица ще се радвате на материални придобивки, награди и по-високи финансови постъпления. Но не само тези дарове ще бъдат определящи, в не по-малка степен радост ще ви носят постиженията на вашите деца или ситуации, свързани с тях. В силен период се намират тези от вас, които се занимават с творческа дейност, предприемачите, собствениците на бизнес. Делата ви се движат в хармония с целите, които сте си поставили. В друг аспект ако сте насочили енергията си към това, което обичате, харесвате и го правите, то вие можете смело да се надявате на успех в бъдеще. Това, към което сега се насочвате, ще дава резултати в близките две години. Вашата планетна управителка Венера е в силен знак, тя ще внесе хармонизиране на средата, в която работите или ще създаде условия да въведете промените, които искате, а това ще ви донесе спокойствие и удовлетворение. Подобряване на здравето е още един благоприятен дар от този период.

БЛИЗНАЦИ

Постепенно напрежението, на което бяхте подложени стихва, а проблемите отшумяват. Силна седмица да довършите започнати ремонтни дейности в дома ви, уреждане на имотни и наследствени въпроси, покупка на дом или най-общо да си осигурите една здрава опора чрез дома и сигурността, която идва от там чрез подкрепата и хармоничните отношения с членовете на семейството ви. Необходимо ви е преди всичко спокойствие, за да можете да продължите и да вложите пълноценно енергията си в работните си ангажименти. Отделете време за размисъл, свързан с това, което искате да постигнете или да започнете в началото на другия месец, когато звездите са по-благосклонни към вас. Тези от вас, при които обстоятелствата ви го позволяват през тази седмица може да отделите повече време за уединение или занимания с дейности, които ви носят голямо удовлетворение, творчески планове и проекти. Настроението ви през тази седмица постепенно ще се увеличава, а възможност за ново запознанство, романтична връзка ще усилят положителните емоции.

още по темата
още от Хороскоп