нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 17 до 23 август

Снимка: Shutterstock

Седмицата е разделена на две части. В първата, до 19и август ще приключваме, а във втората ще насочим съзидателната си енергия към създаване и стартиране на новите проекти, замисли и идеи.

Това е последната седмица от Лунния месец. На 19 август е Новолунието в Лъв и отново ще имаме прекрасната възможност да започнем живота на чисто, по нов начин.

Последните дни от всеки лунен месец са подходящи за приключване и  довършване  на текущи задачи, а в друг вариант това са последни дни от лятната почивка, дни на отпускане и зареждане, за да се влеем с активни сили в потока.  

Първите два дни от седмицата  са подходящи за активни  действия, насочени към  трансформиране и освобождаване от стари планове и програми, довършване и приключване на поети ангажименти.

Новолунието в Лъв е едно от най-силните. Лъвът управлява едни от най-приятните теми в живота ни: любовта, творчеството, отношенията с децата, свободното време, хоби. Покровителства собствениците на бизнес, спортисти, политици.

Всяко Новолуние носи енергията на промяната, новото, надеждата и сбъдване на мечтите.

И през тази седмица инициативността, желанието за промяна и адреналинът са високи. Конфликтността е засилена, а необходимостта от отговорно отношение към действията усилено. По един естествен начин ще се  противопоставяме, ще негодуваме, ще воюваме и рушим онова, което не съответства на нашите представи за бъдещето.

ОВЕН

Огнените  планети ви правят изключително активни, страстни и насочени към постигане на целите ви. В първите дни е необходимо в максимална степен да се предпазвате от конфликти с вашите шефове, подчинени, колеги. Последиците могат да бъдат сериозни за вас, а в основата ще бъдат вашата липса на търпение или толерантност. Движете се в посока преговори и отстояване на собствената позиция. Насочете вниманието си към финализиране и окончателно приключване на започнати задължения. Новолунието ще предостави нови възможности пред вас. Силен и креативен период за собствениците на бизнес, творците и занимаващите се с политика. Доминират сили като творчески подем, прилив на енергия, ентусиазъм. Навлизате в период, в който ще поставите началото на вашите проекти или идеи. Ако възникнат непредвидени ситуации, то те са свързани с  взети решения през изминали периоди. Укрепете връзките си с важните за вас хора, тези, които ви подкрепят. Това ще ви осигури опората, която ще ви подпомогне в бъдеще. Предложенията за бизнес или допълнителни приходи, които са активни от минал период, сега могат да бъдат реализирани.

ТЕЛЕЦ

Най-добрият вариант за вас е да намерите повече време за почивка и дистанциране от работните ангажименти. В първите дни на седмицата насочете вниманието си към приключване на стари и нерешени до този момент казуси. Преразглеждане на договорни отношения, преговори свързани с вашите интереси, нова информация или взаимодействие могат да променят линията ви на поведение след Новолунието на 19-ти. Ще отворите нова страница в сфери като решаването на имотни въпроси, уреждане на сделки, подобрения в дома, ремонтни дейности или инвестиране на повече време от ваша страна за укрепване на взаимоотношенията в семейството или родителите. Венера в Рак ще ви подкрепи в установяването и създаване на хармонични връзки с важните за вас хора.

БЛИЗНАЦИ

Силен и активен период в областта на контактите и знанието. Първите два дни от седмицата са подходящи да приключите със започнати дейности и проекти, за да направите подходяща настройка за новото. Новолунието ще ви предостави прекрасна възможност да поставите едно ново начало в живота си, свързано с ваши планове и цели за бъдещето. Бъдете смели, подредете мислите си в посока постигане на това, което искате. Вие притежавате силата и способността да направлявате менталния поток. Венера в Рак създава чудесни условия за нови възможности, които ще повияят в положителна посока на вашите финанси.

още от Хороскоп